Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

It's a haul!!

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες αγορές που έκανα τον τελευταίο καιρό κυρίως μέσα στο δεκαήμερο εκπτώσεων του Νοεμβρίου.
Η αλήθεια είναι πως το μόνο που ήθελα να πάρω ήταν το Double Wear Stay-in-Place Makeup της Estee Lauder το οποίο και τελικά δεν πήρα γιατί παρασύρθηκα και αγόρασα ένα σωρό άλλα προϊόντα.



Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

MAC sheertone shimmer blush στην απόχρωση Plum foolery(16,5E με 25% έκπτωση)
Ήθελα εδώ και καιρό να πάρω ένα πιο μωβ ρουζάκι για να ξεφύγω λίγο από τα ροζ και τα κοραλί που χρησιμοποιώ συνήθως. Είναι ένα υπέροχο ελαφρώς δαμασκηνί ρουζ με χρυσά shimmer το οποίο αφήνει ένα υπέροχο χρώμα υγείας στα μάγουλα και είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες σαν την δικιά μου.





 MAC prem+prime transparent finishing powder/pressed(16,5E με 25% έκπτωση)
Είναι μια διάφανη πούδρα η οποία υπόσχεται ότι κάνει το makeup να διαρκεί περισσότερο και μειώνει τις γυαλάδες. Δεν ξέρω κατά πόσον αυτό ανταποκρίνεται στην αλήθεια γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά ελπίζω να βοηθήσει το υπερβολικά λιπαρό μου δέρμα.




Make up for ever Smoky lash Extra black mascara(16,83Ε με 35% έκπτωση)
Συνήθως όταν βάφομαι κυρίως για βραδινές εξόδους χρησιμοποιώ δυο διαφορετικές μάσκαρες μια για όγκο και μια για μήκος. Πολλές φορές χρησιμοποιώ και μάσκαρες που κάνουν την ίδια δουλειά γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα η μια και μοναδική που με μερικές στρώσεις θα κάνει τις μικρές μου βλεφαρίδες μεγάλες και θα τονίζει και το βλέμμα μου με την ένταση της. Για τη συγκεκριμένη μάσκαρα έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια και είπα να τη δοκιμάσω.



ARTDECO High precision liquid liner (13Ε)
Λατρεύω τα φθινοπωρινά μακιγιάζ με ένα απλό eyeliner στο πάνω βλέφαρο  και ένα έντονο κραγιόν στα χείλη και επειδή έχω hooded eyes προτιμώ τα eyeliner με λεπτή μύτη για να κάνω μια πολύ λεπτή γραμμή που θα κολακεύει τα μάτια μου. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το master precise liquid liner της maybelline αλλά είπα αυτή τη φορά να δοκιμάσω κάτι καινούριο και αυτό της artdeco μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.


ARTDECO Blush Couture από τη συλλογή Talbot Runhof
Αυτό το ρουζ το πήρα μόνο και μόνο γιατί με τράβηξε η  συσκευασία του και το ανάγλυφο σχέδιο που έχει. Είναι ένα πανέμορφο ρουζ με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις που αν συνδυαστούν μαζί δίνουν ένα rosy χρώμα. Δεν έχει shimmer αλλά αφήνει μια υπέροχη λάμψη στα μάγουλα και έχει πολύ καλή διάρκεια.




ARTDECO Perfect Color Lipstick No 07 (8,75Ε)
Ένα πραγματικά υπέροχο κραγιόν με πλούσιο σκούρο κερασί χρώμα, κρεμώδη υφή και το οποίο έχει πολύ καλή διάρκεια. Όταν αρχίζει να φεύγει δε μαζεύεται ούτε στις γραμμές των χειλιών ούτε γύρω γύρω σαν περίγραμμα αλλά αφήνει ένα χρώμα σαν να σας έχουν δαγκώσει τα χείλη. 


ERRE DUE Liquid Mat Lipstick No 104
Τέλος πήρα ένα ματ κραγιόν σε υγρή μορφή γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο από μια ελληνική εταιρεία. Βασικά να πω ότι βλέποντας φωτογραφίες από τη σελίδα της εταιρείας η συγκεκριμένη απόχρωση μου φαινόταν ως ένα σκούρο μωβ χρώμα αλλά όταν το δοκίμασα στο χέρι μου και στα χείλη ήταν περισσότερο σκούρο φούξια με μωβ τόνους γεγονός το οποίο με απογοήτευσε. Δεν είμαι πολύ καλή στις περιγραφές οπότε καλύτερα να δείτε το swatch. 





Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα?? 

Φιλάκια πολλά!

6 σχόλια:

  1. Με γεια σου! Πολύ όμορφα όλα! :)
    Το κραγιόν artdeco μου άρεσε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό!! Και το χρώμα άκρως φθινοπωρινό!!!

      Διαγραφή
  2. Yπέροχα όλα!Το κραγιόν artdeco φαίνεται τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοφόρετα!Δεν ήξερα οτι η erre due βγάζει liquid matte lipstick.Εχει διάρκεια και πόσο το αγόρασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ! Είναι από την καινούρια συλλογή που βγάλανε για το φθινόπωρο και έχει μόνο 4 αποχρώσεις! Έχει αρκετά καλή διάρκεια και νομίζω έκανε γύρω στα 10-11 ευρώ!

      Διαγραφή