Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Korres Professional Liquid Eyeliner Review

Γεια σας κορίτσια μου!


Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου eyeliner αυτό τον καιρό που δεν είναι άλλο από το Professional liquid eyeliner του Korre στο 01 Black από τη σειρά Black Volcanic Minerals. Δεν έχω αρκετά καλά λόγια για αυτό το προϊόν..... είναι απλά φανταστικό!!! 



Όπως αναφέρεται και στο site της εταιρείας είναι ένα eyeliner το οποίο έχει εντυπωσιακό χρώμα, στεγνώνει γρήγορα χωρίς να δημιουργεί μουντζούρες ενώ δεν ξεθωριάζει.  Εξαιρετικά σταθερό υγρό eyeliner που υπογραμμίζει τέλεια τα μάτια. Εύκολο και ακριβές στην εφαρμογή, στεγνώνει πολύ γρήγορα προσφέροντας γεμάτο και σταθερό μαύρο χρώμα. Ως κύρια συστατικά του έχει τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία, ceramides, pearl powder, κερί μέλισσας και βιταμίνες Ε & C. 








Ε λοιπόν θα συμφωνήσω σε όλα όσα λέει!! Είναι ένα αρκετά υγρό eyeliner με έντονο μαύρο χρώμα που με το που το απλώνεις στο πάνω βλέφαρό σταθεροποιέιται αμέσως, δεν τρέχει, δεν ξεθωριάζει και δεν μεταφέρεται ακόμα και αν το έχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!!! Το βουρτσάκι του είναι αρκετά χοντρό με λεπτή μυτούλα, πράγμα που με τρόμαξε στην αρχή γιατί μου αρέσουν οι λεπτές γραμμές eyeliner αλλά αν το δουλέψεις αρκετά μπορείς να το πετύχεις. Αν πάλι συμπαθείτε τις παχιές γραμμές eyeliner τότε με μία κίνηση έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.






Είναι ένα πολύ σταθερό eyeliner αλλά δεν είναι αδιάβροχο, που σημαίνει ότι φεύγει αρκετά εύκολα με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ με μια κίνηση.Επιπλέον  αν κάνετε ένα μικρό λαθάκι και θέλετε να το διορθώσετε ή αν θέλετε να λεπτύνεται τη γραμμή που έχετε κάνει μπορείτε πολύ εύκολα να το κάνετε χωρίς να μουτζουρωθείτε με μια μπατονέτα. 



\





Βέβαια μπορεί για μένα να είναι το τέλειο υγρό eyeliner αλλά δεν θα το πρότεινα σε κάποια η οποία αρχίζει τώρα να βάφεται ή σε κάποια που δεν της αρέσουν τα υγρά eyeliner γιατί θα δυσκολευτεί αρκετά. 

Αυτά από μένα  κορίτσια!!! Τα λέμε στο επόμενο post!!!

Φιλάκια πολλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου