Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Empties #5 (Άδειες συσκευασίες)


Μαζί λοιπόν με τον υπέροχο ήλιο και τον ανοιξιάτικο καιρό που έκανε την εμφάνισή του επιτέλους, είπα κι εγώ να ξανακάνω την εμφάνισή μου με ένα καινούριο ποστ. Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.... I'm back! Τι λέτε? Πάμε να δούμε ποια προϊόντα χρησιμοποίησα μέχρι τέλους, ποια από αυτά μου άρεσαν και ποια όχι?  




 Aromacare Body lotion - Vanilla with macademia extract & shea butter: μια κρέμα σώματος που με άφησε πολύ ευχαριστημένη γιατί ενυδάτωνε πολύ ωραία το δέρμα και μύριζε υπέροχα βανίλια, αλλά το άρωμα του δεν είχε και πολύ μεγάλη διάρκεια στο δικό μου δέρμα. Δεν θα την ξαναγοράσω, μόνο και μόνο γιατί μ'αρέσει να δοκιμάζω καινούρια προϊόντα και διαφορετικές μυρωδιές.
Le petit Marseilias Αναζωογονητικό αφρόλουτρο - Λευκό ροδάκινο & νεκταρίνι:  είναι ένα αφρόλουτρο με υπέροχη δροσιστική μυρωδιά σε μορφή gel. Τη μυρωδιά του τη λατρεύω, είναι από τις αγαπημένες μου, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου σαν αφρόλουτρο. Ένιωθα ότι δεν έκανε τίποτα και η μυρωδιά του κρατούσε όσο διαρκούσε το μπάνιο μου. Σίγουρα δεν θα το ξαναγοράσω.
The Body Shop Body butter - Vineyard peach: είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μου ever βούτυρα σώματος! Η μυρωδιά του θεϊκή, η υφή του υπέροχη, το χρώμα του ροδακινί που απλά λατρεύω (και έχω κάνει αντίστοιχο ποστ, για να δείτε τη λατρεία μου εδώ). Μακάρι να το ξαναβγάλουν τα tbs αυτή την άνοιξη ή ακόμα καλύτερα, να το βάλουν στη μόνιμή τους σειρά, γιατί θέλω οπωσδήποτε να το ξαναγοράσω.
I love... Raspberry & blackberry body butter: είχε πολύ ιδιαίτερη υφή, διαφορετική από τα body butter που έχω συνηθίσει... ήταν σαν μια μίξη gel και παχύρευστης κρέμας. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ ούτε έδινε τρελή ενυδάτωση και η μυρωδιά του πολύ φρουτένια και όξινη που  δεν συμπαθώ ιδιίτερα. Δεν νομίζω ότι θα το ξαναγοράσω, σε αυτή τη μυρωδιά τουλάχιστον.
Garnier Body oil beauty Θρεπτικό scrub: απλά απίστευτο προϊόν! Μυρίζει ανεπανάληπτα, έχει μικρούς και μεγάλους κόκκους που κάνουν πολύ καλή απολέπιση, αφήνει το δέρμα βελούδινο και ενυδατωμένο, γιατί περιέχει 4 διαφορετικά έλαια, σε σημείο να μη χρειάζεται να απλώσετε ενυδατική μετά και είναι σίγουρα αγαπημένο! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και θέλω οπωσδήποτε να το ξαναπάρω.
Donna Valente sugar exfoliator - Banana miracle: δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το scrub. Η μυρωδιά του είναι σίγουρα απίστευτη , πραγματική μπανάνα, αλλά σαν απολεπιστικό δεν έκανε τη δουλειά που ήθελα. Οι κόκκοι του ήταν πολλοί, αλλά πολύ μικροί, δεν μου έκανε βαθιά απολέπιση ούτε ενυδάτωνε καθόλου το δέρμα μου. Θα το πρότεινα πιο πολύ σε πιο ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Δεν θα το ξαναγοράσω, αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτό με την καρύδα και το αλάτι.



Sephora Express dry shampoo: ένα ξηρό σαμπουάν που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω μόνο μια φορά και αυτό γιατί μετά το ξέχασα στο ντουλάπι και όταν αποφάσισα να το ξαναχρησιμοποιήσει το προϊόν είχε εξαφανιστεί... απ'ότι φαίνεται μάλλον το μπουκάλι ή ο μηχανισμός που ψεκάζει είχε κάποια διαρροή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μύριζε πολύ ωραία, τώρα για το αν έκανε δουλειά δεν μπορώ να έχω άποψη με μια μόνο φορά. Δε νομίζω ότι θα το ξαναγοράσω.
Fresh Line Erato Repairing & Moisturizing hair wash: ένα πολύ ωραίο σαμπουάν από μια πολύ αγαπημένη εταιρία. Απευθύνεται σε κατεστραμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά, δεν κάνει πάρα πολύ αφρό και μυρίζει πολύ όμορφα. Θέλω να ξαναγοράσω και άλλα σαμπουάν από αυτή την εταιρία, αλλά μάλλον όχι ξανά το συγκεκριμένο.
Kerastase Radiating & beautifing scented oil - Colour treated hair: ένα λαδάκι για τα μαλλιά που δεν μου άρεσε καθόλου. Το ένιωθα βαρύ στα μαλλιά μου (ίσως γιατί απευθύνεται σε βαμμένα μαλλιά, ενώ τα δικά μου δεν είναι), μου τα λάδωνε οπότε έβαζα πολύ μικρή ποσότητα και αποκλειστικά στις άκρες και η μυρωδιά του αδιάφορη για μένα. Σίγουρα δεν θα το ξαναγοράσω.
Keratinology by sunsilk conditioner άμεσης θρέψης: μια μαλακτική για τα μαλλιά αρκετά λεπτόρρευστη συγκριτικά με τα συνηθισμένα conditioner, που έκανε απίστευτα απαλά και μεταξένια τα μαλλιά. Θεωρώ πως θα κάνει πολύ καλή δουλειά σε μαλλιά πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα από τα δικά μου. Θα το ξαναγοράσω μάλλον το καλοκαίρι που τα μαλλιά ταλαιπωρούνται πιο πολύ.
Apivita Propoline κρέμα μαλλιών για λάμψη και αναζωογόνηση με εσπεριδοειδή και μέλι: ένα condioter με υπέροχο άρωμα σαν γλυκό πορτοκάλι που έκανε και αυτό τα μαλλιά μου απαλά και μεταξένια χωρις να τα βαραίνει καθόλου. Το αγαπώ και σίγουρα θα το ξαναγοράσω.
Orzene μπύρας Μάσκα μαλλιών ενυδάτωσης και αναδόμησης: μια μάσκα μαλλιών που μύρίζει εκπληκτικά και το άρωμά της μένει στα μαλλιά σχεδόν όλη την υπόλοιπη μέρα. Ενυδατώνει τις άκρες μου και αφήνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά. Είναι αγαπημένη και σίγουρα θα την ξαναγοράσω.


L'oreal Skin perfection Serum: ένας ορός που κάνει λεία την επιδερμίδα και είναι ιδανικό για πριν το μακιγιάζ. Δεν θα τον ξαναπάρω γιατί έχω βρει κάποιο που κάνει καλύτερη δουλειά στο πρόσωπό μου.
Garnier αναζωογονητικό gel καθαρισμού με εκχύλισμα από γκρέϊπφρουτ, ρόδι & βιταμίνη C:   ένα πολύ καλό καθαριστικό προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες, με υπέροχο αναζωογονητικό άρωμα τέλειο για το πρωινό ξύπνημα και που καθαρίζει σε βάθος. Κάποια στιγμή σίγουρα θα το ξαναγοράσω.
Nuxe απαλή τονωτική λοσιόν για μάτια και πρόσωπο με ροδοπέταλα: πολύ ωραία και δροσιστική τονωτική λοσιόν αρκετά ήπια μιας και απευθύνεται σε ευαίσθητα και ξηρά δέρματα. Την πήρα καταλάθος από βιασύνη, οπότε την επόμενη φορά θα προτιμήσω αυτή που είναι για λιπαρά δέρματα.
Korres Wild Rose 24-hour Moisturizing Brightening Cream: μια πολύ ωραία πλούσια ενυδατική κρέμα για λιπαρά δέρματα, που όμως δεν θα ξαναγοράσω γιατίτο πρόσωπό μου έχει ανάγκη από κάτι παραπάνω από απλή ενυδάτωση ή ματ αποτέλεσμα και βρίσκομαι σε αναζήτηση της τέλειας κρέμας που θα καλύψει όλες μου τις ανάγκες και τα θέλω.
(Περισσότερα για αυτά τα προϊόντα μπορείτε να δείτε στην πρωινή μου ρουτίνα εδώ και στη βραδινή μου ρουτίνα προσώπου εδώ.) 

Glamglow Hollywood California Youthmud tingexfoliate treatment: αυτή η εκπληκτική μάσκα προσώπου έγινε δική μου σε κάποια έκπτωση -35% από τα Sephora. Όπως καταλαβαίνεται ήμου πολύ διστακτική στο να δώσω τόσο λεφτά για μια μάσκα προσώπου, αλλά είχα ακούσει τόσα διθυραμβικά σχόλια που δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Είναι μια σκούρα γκρι παχύρευστη μάσκα με μαύρα λεπτοκομμένα κομμάτια κάρβουνου, κάπως αντιαισθητική στην όψη με ανεκτή μυρωδιά αργίλου. Την πρώτη φορά που την έβαλα θεώρησα ότι δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο μιας και δεν παρατήρησα κάποια wow αλλαγή στο πρόσωπό μου. Τη χρησιμοποίησα συστηματικά μια και κάποιες φορές δυο φορές την εβδομάδα και προς το τέλος της δεν ήθελα με τίποτα να τελειώσει! Έκανε το δέρμα μου αγνώριστο, πιο νεανικό απ'ότι ήδη είναι, έγινε πιο ομοιόμορφο, λιγότερο λιπαρό, πιο λαμπερό, μίκρυνε κατά πολύ τους τεράστιους πόρους μου και απλά δεν μετάνιωσα καθόλου για τα λεφτά που έδωσα να την αγοράσω. Εννοείται πως με την πρώτη ευκαιρία θα την ξαναγοράσω!

   

Wilkinson Sword Xtreme 3 activ: άρχισα εδώ και λίγο καιρό να χρησιμοποιώ αντρικά ξυραφάκια για το ξύρισμα μου και πραγματικά κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από τα γυναικεία. Δεν ερέθισαν καθόλου το δέρμα μου και έμενα απαλά και βελούδινα χωρίς ίχνος τρίχας.
Tai καλλυντικό ασετόν με λάδι: ένα ασετόν που δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ από που το πήρα, αλλά δεν πρόκειται να το αναζητήσω ξανά. Προτιμώ πλέον να παίρνω ασετόν από καταστήματα με επαγγελματικά προϊόντα γιατί είναι πιο φθηνά και πολύ πιο ποιοτικά.
Λίμες από τα Jumbo: όχι, όχι, όχι, όχι ήταν απλά τραγικές. Τις χρησιμοποίησα μόνο μια φορά και δεν μπόρεσα να τις χρησιμοποιήσω δεύτερη. 
L'oreal Fast dry Top coat: ήταν ένα πολύ καλό top coat που έκανε το βερνίκι να στεγνώνει μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν πρόκειται να το ξαναγοράσω, γιατί είναι πολύ μικρή η ποσότητά του και αρκετά ανεβασμένη η τιμή του (6-7 ευρώ αν θυμάμαι έκανε). Για να φανταστείτε μέσα σε ένα μήνα μου τελείωσε και έβαφα τα νύχια μου μια, το πολύ δυο φορές την εβδομάδα. Θα συνεχίσω να αγοράσω το top coat της Erre Due που πραγματικά αξίζει τα 6 ευρώ του.
Korres nail colour - 27 Purple: αυτό το βερνίκι νυχιών είναι από τα πρώτα σκούρα βερνίκια που αγόρασα ποτέ πριν από 5 χρόνια που άρχισα να βάφω τα νύχια μου. Το χρώμα του είναι κλασσικό και αγαπημένο, η σύνθεσή του αρκετά πηχτή, αλλά θέλει δυο περάσματα για να φανεί το έντονο μωβ. Δε γνωρίζω αν υπάρχει ακόμα η συγκεκριμένη απόχρωση ή αν έχει αλλάξει νούμερο, αλλά ήταν πολύ αγαπημένο.


Ουφ, ήταν αρκετά ε? Ελπίζω να απολαύσατε το χορταστικό ποστ μου και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει ή τελειώσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα?? Ποια ήταν τα δικά σας empties??




19 σχόλια:

  1. Welcome back, Αναστασία! Πραγματικά πολύ χορταστικό το post σου! Έχω και ιδιαίτερη αδυναμία στα empties! Δεν ξέρω ποιο προϊόν να πρωτοσχολιάσω, καθώς πολλά από αυτά τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ! Τα δύο όμως που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι το scrub της Garnier και η μάσκα Glamglow. Εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα που είχε σε εσένα! Μακάρι να την βρω και εγώ κάποια στιγμή με έκπτωση!! Να έχεις ένα όμορφο βράδυ και έναν πολύ πολύ όμορφο ανοιξιάτικο μήνα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Martina μου και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ανάρτηση μου!! Το scrub της garnier είναι καταπληκτικό και μυρίζει υπέροχα!! Θα το απολαύσεις πραγματικά!! Όσο για τη glamglow τα λόγια είναι περιττά... αν και σίγουρα θεωρώ ότι είναι αρκετά ακριβή μάσκα ε εντάξει μια φορά στο τόσο αξίζει να κάνουμε ένα δώρο πολυτελείας στον εαυτό μας!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο post!!!
    Le petit Marseilias έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα και μου έχουν αρέσει όλα,είναι ωραία εταιρεία και χωρίς πολλά επιβλαβή συστατικά νομιζω.
    Θελώ πολύ κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσω Orzene, όλοι λένε καλά λόγια!
    Βερνίκια Korres αγαπημένα, έχω αρκετές αποχρώσεις και ακομά κι αν έχεις καιρό να τα χρησιμοποιήσει, δε χαλάνε!
    Όσο για λίμες είναι πολύ καλές από Magicare (στα hondos), μόνο με 1€ και δεν περίμενα ποτέ ότι θα κρατήσει τόσο!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Τόνια μου!! Έχω δοκιμάσει αρκετά από τα αφρόλουτρα της le petit και κάποια μου αρέσουν πολύ ενώ άλλα λιγότερο!! Να σου πω την αλήθεια προτιμώ τα κρεμώδη αφρόλουτρα περισσότερο από τα gel. Τα προϊόντα orzene είναι αγαπημένα αρκεί να σου αρέσει η μυρωδιά που αφήνουν στα μαλλιά σου γιατί είναι αρκετά έντονη... εγώ τη λατρεύω! Θα συμφωνήσω απόλυτα για τα βερνίκια του Korre... εμένα το συγκεκριμένο παρ'όλο που είχε περάσει τόσος καιρός που το είχα δεν χάλασε απλά δεν έφτανε άλλο προϊόν το πινελάκι!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  3. Welcome back κορίτσι! που χάθηκες? έχω την άσπρη Glamglow και νιώθω ακριβός το ίδιο, δεν θέλω να τελειώσει!!!!! Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα Νατάσα μου!! Αχ κι εγώ στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που μου τελείωσε... προς το τέλος την έβαζα με το σταγονόμετρο και δυστυχώς δεν μπορείς να την κρατήσεις για πολύ γιατί μετά από έξι μήνες ξεραίνεται, αλλά εννοείται πως θα την ξαναπάρω!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  4. πόσα μα πόσα κοινά??? Από που να ξεκινήσω δε ξέρω...από fresh line erato? Body shop's peachy smell?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα δεν είναι υπέροχο το ροδάκινο?? Τόσο φρουτένιο, ανοιξιάτικο απλά φανταστικό!!
      Φιλάκια πολλά κοπέλα μου!!

      Διαγραφή
  5. ωραια τα empties σου!! θελω να δοκιμασω κι εγω την μασκα απο orzene γιατι βλεπω συνεχως πολυ καλα σχολια!! φιλιαα απο http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/march-empties.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν!! Να τη δοκιμάσεις είναι πολύ καλή και να μου πεις και τη γνώμη σου!!
      Φιλάκια πολλά κορίτσι μου!!

      Διαγραφή
  6. τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει και συμφωνω με την αποψη σου..τις μασκες της glam and glow Θελω πολυ να τις δοκιμασω..εχω βαλει στο ματι την ασημι αλλα ειναι πανακριβη η ατιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πανάκριβη η άτιμη!! Κι εγώ σε μια παρόρμηση της στιγμής την πήρα γιατί αν το σκεφτόμουν πολύ δε νομίζω να είχα δώσει τόσα λεφτά (ακόμα και με την έκπτωση) , αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου!!

      Διαγραφή
  7. καλώς ήρθες πίσω Αναστασία!

    το καθαριστικό της garnier είναι όντως πολύ καλο για λιπαρές επιδερμίδες!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα Φαίη μου!! Η garnier είναι πολυ αγαπημένη εταιρεία για περιποίηση προσώπου!!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  8. Γεια σου Αναστασία! Σε λίγο μου τελειώνει ένα Body butter από The body shop (moringa) και θέλω να δοκιμάσω το scrub της garnier. Είμαι καινούρια blogger, αν θες ρίξε μια ματιά... http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το scrub το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Αν ξαναφέρουν αυτή την άνοιξη το ροδάκινο στα tbs να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε... είναι τέλειο! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε 2 χρήσεις μου τελειώνει το scrub του Κorres και θα πάρω αυτό τώρα!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάλο και αναλυτικό empties post... Αν και είχες πολλά προϊόντα, δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά, αλλά μου έβαλες ιδέες :)

    Καλό Πάσχα,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραία όλα τα πράγματα!Τα αφρόλουτρα της Le petit Marseilias για εμένα είναι σταθερή αξία,γιατί ενώ δεν έχουν διάρκεια αποτελούνται κυρίως από φυσικά συστατικά,πράγμα πολύ σημαντικό.Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο blog μου:)Φιλάκια και καλό Πάσχα:*
    http://symboulesomorfias.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή