Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Stay With Me Coral -Maybelline Superstay 14Hr Lipstick


 




Είναι γεγονός πως τα κραγιόν είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξω μπαίνοντας μέσα σε ένα κατάστημα καλλυντικών. Όλη αυτή η πανδαισία διαφορετικών αποχρώσεων και συστάσεων με κάνουν να μη μπορώ να αντισταθώ στην αγορά ακόμα ενός κραγιόν και ας έχω ήδη περισσότερα από όσα μια γυναίκα πραγματικά χρειάζεται. Όταν λοιπόν πρωτοείδα τη νέα σειρά με τα μεγάλης διάρκειας κραγιόν Superstay 14Hr της Maybelline είπα να αντισταθώ, αλλά μάταια. Αυτή η υπέροχη πορτοκαλορόζ κοραλί απόχρωση, που είναι ιδανική για άνοιξη και καλοκαίρι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Η συσκευασία του είναι πανέμορφη! Είναι διάφανη, από μέσα φαίνεται ακριβώς η απόχρωση του κραγιόν και έχει άσπρο καπάκι με ασημένιες λεπτομέρειες. Πραγματικά ξεχωρίζει μέσα στη στοίβα με τα κραγιόν μου, αφού τα περισσότερα έχουν μαύρες συσκευασίες, οπότε σίγουρα δεν μου περνάει απαρατήρητο. Επιπλέον, έχει μια πολύ ευχάριστη φρουτένια μυρωδιά που όμως δεν μένει πάνω στα χείλη.

Η υφή του είναι αρκετά διαφορετική από τα περισσότερα ματ κραγιόν που έχω δοκιμάσει. Είναι παχύρευστη και κάπως κολλώδης, αλλά όχι με δυσάρεστο τρόπο, τόσο ώστε με το που το απλώνεις να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται να φύγει από τα χείλη σου για αρκετές ώρες. Σαν κραγιόν είναι πολύ pigmented και με μια μόνο στρώση καλύπτω το χρώμα των χειλιών μου, όμως συνήθως το περνάω 2-3 φορές για να έχω πιο έντονο αποτέλεσμα. Δεν ξηραίνει τα χείλη παρά μόνο αν έχουν περάσει πολλές ώρες και όταν αρχίζει να ξεθωριάζει, φεύγει ομοιόμορφα χωρίς να κάθεται στις γραμμές των χειλιών ή στο περίγραμμα. Η διάρκειά του είναι αρκετά ικανοποιητική αφού έχει τύχει να μείνει πάνω στα χείλη μου μέχρι και 10 ώρες και σίγουρα θα αφήσει σημάδια πάνω σε φλυτζάνια και ποτήρια.

Το έχω αγαπήσει αυτό το κραγιόν! Κυρίως αυτή την υπέροχη ξεχωριστή κοραλί απόχρωση του, που παρόμοια δεν έχω! Είναι ότι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες και για βραδινές εμφανίσεις που θα κάνουν εντύπωση! 



   

6 σχόλια:

  1. Το εχω και εγω και μ'αρεσει παρα πολυ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααχ τελειο φαινεται..και χτυπησες ευαισθητι σημειο..Αγαπω τα κοραλι κραγιον..Θα το αναζητησω σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται υπέροχο χρώμα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χρώμα του υπέροχο, θα το αναζητήσω σίγουρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το χρώμα και η απόδοση ειναι φανταστικά! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή