Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Samples I Used Up #2






Bulgari Jasmin Noir: Αν σας αρέσει το γιασεμί, η γαρδένια και τα πλούσια λουλουδένια αρώματα τότε σας προτείνω να το μυρίσετε! Εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσουν τόσο τα λουλουδένια αρώματα γιατί δεν κάθονται καλά στο δέρμα μου και μου φάνηκε αρκετά βαρύ για την ηλικία μου.
Flora by Gucci - Glorious Mandarin: Άλλο ένα άρωμα το οποίο περιέχει μεν γιασεμί αλλά περισσότερο ξεχωρίζεις το μανταρίνι σε μια ποιο ήπια όμως εκδοχή. Είναι φανταστείτε σαν να μυρίζεις άνθη μανταρινιάς φρουτένιο και λουλουδένιο μαζί. Πολύ ελαφρύ, δροσερό και καθημερινό άρωμα.
DKNY Be Delicious: Είναι το κλασικό δροσερό άρωμα πράσινου μήλου της Donna Karan. Ανάλαφρο, φρουτένιο και πραγματικά είναι σαν να μυρίζεις πράσινο μήλο. Ούτε αυτό είναι από τα αρώματα του γούστου μου και δεν διαρκεί καθόλου πάνω μου.
Dove Pure Pampering - Nourishing lotion with almond cream and hibiscus: Το δειγματάκι αυτό νομίζω ήταν μαζί με κάποιο περιοδικό και με άφησε παγερά αδιάφορη. Δεν μου άρεσε ούτε η υφή του ούτε η μυρωδιά του είχε κάποιο ενδιαφέρον. 
Fresh Line Φαίδρα Βασιλικό Γαλάκτωμα: Πραγματικά είναι από τα πιο ωραία γαλακτώματα που έχω δοκιμάσει ποτέ, βασιλικό όπως ακριβώς το λέει! Η μυρωδιά του είναι μοναδική λεβάντα με πορτοκάλι, απερίγραπτη και μένει όλη μέρα πάνω στο δέρμα. Απλώνεται σαν όνειρο, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απίστευτα απαλό και περιέχει κομματάκια από ασημένιο glitter τόσο διακριτικά που νομίζεις ότι το δέρμα σου λαμποκοπάει από μόνο του! Εννοείται πως με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω το κανονικό μέγεθος.
Bioten Κρεμώδες ντους - Θρεπτικό με μέλι και εκχύλισμα βαμβακιού: Πολύ ωραίο ενυδατικό κρεμοντούς με άρωμα φρεσκάδας. Τίποτα το ιδιαίτερο για μένα.
L'Oreal Paris Skin Perfection Correcting Day cream Moisturiser: Μια ενυδατική κρέμα που δεν μεταμόρφωσε την ποιότητα του δέρματος μου όπως ισχυρίζεται, αλλά έχει πολύ ωραία ελαφριά και δροσερή σύνθεση, καθόλου λιπαρή, ότι πρέπει για καθημερινή ενυδάτωση. Είναι μια απλή κρέμα ημέρας και σίγουρα όχι θαυματουργή.
Bioten Skin Moisture CC cream - Light: Από τις ωραιότερες ενυδατικές με χρώμα που έχω δοκιμάσει. Απλώνεται πολύ όμορφα στο πρόσωπο με τα δάχτυλα, έχει πολύ καλή κάλυψη και δεν είναι λιπαρή στο δέρμα, όμως εγώ πάντα τη σέταρα με λίγη πουδρίτσα για να είμαι σίγουρη ότι δε θα βγάλει αμέσως λιπαρότητα το πρόσωπό μου. Η απόχρωση παρόλο που ήταν η πιο ανοιχτή, μου ήταν λίγο σκούρα το χειμώνα, αλλά τώρα το καλοκαίρι πιστεύω θα μου είναι μια χαρά. Όπως καταλάβατε την έχω ήδη αγοράσει σε κανονικό μέγεθος.
Lancome Dreamtone Ultimate dark spot corrector & Lancome Visionnaire Advanced skin corrector: Για αυτά τα δύο σέρουμ έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Τα δειγματάκια που είχα μου έφτασαν για δύο εβδομάδες χρήσης από το καθένα οπότε έχω αρκετά ολοκληρωμένη άποψη. Το Dreamtone ισχυρίζεται ότι δίνει ομοιομορφία στο πρόσωπο και έχει ελαφρύ χρωματάκι ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας ενώ το Visionnaire ισχυρίζεται ότι βοηθάει στη βελτίωση της υφής του προσώπου, των ρυτίδων και των πόρων. Περιμένεις λοιπόν, από αυτά τα προϊόντα που κοστίζουν, εδώ που τα λέμε, μια μικρή περιουσία να κάνουν έστω και στο ελάχιστο αυτό που ισχυρίζονται αν όχι και παραπάνω. Εγώ δεν παρατήρησα τίποτα από όλα αυτά στο πρόσωπό μου! Είτε τα χρησιμοποιούσα είτε όχι το ένα και το αυτό! Δεν λέω φυσικά να μη τα αγοράσετε, γιατί κάτι το οποίο δεν κάνει σε μένα δε σημαίνει ότι σε εσάς δεν μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά πραγματικά πάρτε ένα μικρό δειγματάκι να το δοκιμάσετε, πριν δώσετε τα λεφτά σας.
The Body Shop Vitamin E sink-in moisture mask: Μια πολύ ωραία ενυδατική μάσκα σε μορφή παχύρευστης κρέμας, την οποία δεν ξεβγάζετε με νερό αλλά την αφαιρείτε με βαμβάκι ή χαρτομάντηλο. Θα τη συνιστούσα σίγουρα σε ξηρές επιδερμίδες.
Erre Due Exclusive nail polish: Ένα πολύ ωραίο baby blue βερνίκι νυχιών σε μικρή γλυκούτσικη συσκευασία. Δεν είχε κάποιο νουμεράκι ή όνομα επάνω, οπότε δεν ξέρω αν μπορείτε να το βρείτε, γιατί το έχω και αρκετά χρόνια.   

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα?? 


6 σχόλια:

  1. πολύ ωραία δειγματάκια δοκίμασες! την bioten cc ήθελα κ εγώ να την δοκιμάσω αλλά δεν την πήρα ευτυχώς γιατί αν η ανοιχτή δείχνει σκούρα θα είχα πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλω πολύ να δοκιμάσω και φυσικά να μυρίσω το Bulgari jasmin noir.. φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω δοκιμάσει την Skin Perfection και συμφωνώ μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κρέμα της L'oreal μπορεί να μην κάνει θαύματα αλλά προσφέρει τρομερή ενυδάτωση :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία όλα λατρεύω τα δείγματακια γιατί πραγματικά σε "σώζουν" από μια αγορά που ισωσ δεν θα σ ταίριαξει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή