Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Empties #3 (Huge!!!)










Το ξέρω έχω χαθεί τελείως από τη blogόσφαιρα αλλά επανέρχομαι με ένα τεράστιο empties όπου θα σας κάνω όσα mini reviews δεν έκανα όσο έλειπα, μιας και όλο αυτό τον καιρό έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τέλους αρκετάαααααααα προϊόντα. Πάμε όμως να τα δούμε ένα ένα και να σας πω ποια μου άρεσαν και ποια όχι!

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ
Fa Cream & Oil Cocoa Butter & Coco Oil Intensively caring cream bath: Αγαπημένο μου αφρόλουτρο! Έχει εκπληκτική μυρωδιά κακάου σε συνδυασμό με καρύδα και ενυδατώνει πάρα πολύ ωραία το δέρμα. Σίγουρα θα το ξαναγοράσω.
Le Petit Marseiliais Ενυδατικό κρεμοντούς - Άνθη Πορτοκαλιάς: Μου άρεσε σαν αφρόλουτρο γιατί βάζοντας μικρή ποσότητα στο σφουγγάρι είχα πολύ αφρό αλλά δεν με τρελαίνει η μυρωδιά του οπότε δεν θα το ξαναγοράσω.
Perlier Shampoo & Shower Gel - Sandalwood: Εκπληκτικό ιδιαίτερο άρωμα που κρατάει όλη μέρα! Το δοκίμασα και σαν σαμπουάν και ήταν αρκετά καλό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο! Μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερα για αυτό το προϊόν στο review μου εδώ!
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Sunsilk Co-Creation Πλούσιος όγκος - Σαμπουάν για λεπτά χωρίς όγκο μαλλιά: Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν σαμπουάν και σίγουρα δεν είδα κανένα παραπάνω όγκο στα μαλλιά μου. Δεν θα το ξαναγοράσω. (Η συσκευασία του είναι μωβ και όχι γαλάζια όπως φαίνεται στη φωτο!!)
Sunsilk Co-Creation Πλούσιος όγκος - Conditioner: Ούτε η μαλακτική μου πρόσφερε "φυσικό όγκο από τη ρίζα που διαρκεί" όπως ισχυρίζεται. Το μόνο που μου άρεσε ήταν ότι ενυδάτωνε τις άκρες μου και έκανε λεία απαλά τα μαλλιά μου, αλλά αυτά δεν αρκούν για να το ξαναγοράσω.
Pantene Pro-V Spray Conditioner για ανάλαφρα μαλλιά - Λεπτή Τρίχα: Είναι ένα προϊόν που θα συνιστούσα σίγουρα σε πυκνά μαλλιά με ξηρές άκρες αφού το μόνο που έκανε στα δικά μου σπαστά σχεδόν ίσια μαλλιά ήταν να τα ξεμπερδεύει και να τα κάνει πιο ευκολοχτένιστα (δεν ξέρω βέβαια και αν υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω). Ίσως και α το ξαναγοράσω κάποια στιγμή.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
Vaseline Cocoa Radiant rich body butter for healthy glowing skin: Αγαπημένο body butter με υπέροχη υφή και άρωμα! Ταιριάζει τέλεια και με το αφρόλουτρο της Fa! Σίγουρα θα το ξαναγοράσω.
Herbal Natural Body butter - Pomegranate: Το πήρα από τα Jumbo και ήταν σκέτη απογοήτευση. Ήταν περισσότερο πηχτή κρέμα και όχι βουτυρένια, έπρεπε να την απλώνεις ώρα για να απορροφηθεί και η μυρωδιά του δεν μου άρεσε καθόλου. Εννοείται πως δεν θα το ξαναγοράσω.
La Vie Est Belle Lancome Invigorating fragrance - Shower & Body lotion: Υπέροχα προϊόντα και η μυρωδιά τους αξεπέραστη! Γλυκιά, φρουτένια και λουλουδένια μαζί! Πραγματικά δεν είναι απαραίτητο να έχετε το άρωμα αν έχετε το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος γιατί θα μυρίζετε εείς και τα ρούχα σας σαν να φοράτε άρωμα! Αν δεν το έχετε μυρίσει σας συνιστώ να το κάνετε.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Olay Essentials Refreshing face wash: Πολύ ωραίο καθημερινό αναζωογονητικό καθαριστικό προσώπου με αλόη και αγγούρι. Σίγουρα θα το ξαναγοράσω.
Clinique Dramatically different moisturizing gel - Combination oily to oily: Τη λάτρεψα αυτή την κρέμα ημέρας σε μορφή gel! Ενυδάτωνε το πρόσωπό μου όσο έπρεπε και το άφηνε ματ για πολλές ώρες. Σίγουρα θα αγοράσω και το κανονικό μέγεθος!
Clinique Clarifying lotion 4 Oily: Ιδανική τονωτική λοσιόν για πολύ λιπαρά δέρματα. Θέλω να δοκιμάσω την 3 από τις λοσιόν γιατί νομίζω θα είναι λίγο πιο ήπια στο δικό μου πρόσωπο.
The Body Shop Tea tree oil: Tα λόγια είναι περιττά για αυτό το θαύμα σε μπουκαλάκι! Βάζω από μια σταγόνα στα περιστασιακά σπυράκια και εξαφανίζονται μέσα σε δυο το πολύ μέρες. Το έχω ήδη ξαναγοράσει!
Facial Peeling Mask (Κρεμώδης μάσκα απολέπισης προσώπου) με βανίλια και κουκούτσι αμυγδάλου: Από τα ωραιότερα scrub που έχω δοκιμάσει με πολύ ωραίο άρωμα! Σίγουρα θα το ξαναγοράσω.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Chapstick Classic spf 4 - Cherry: Ακόμα ένα προϊόν που έγινε αμέσως αγαπημένο! Ενυδάτωνε τέλεια τα χείλη μου! Όλο το χειμώνα δεν υπήρξε ούτε μια μέρα που τα χείλη μου να είναι σκασμένα! Εννοείται πως θα το ξαναγοράσω.
Too Faced Lashgasm mascara: Δεν μου άρεσε καθόλου! Είχε πλαστικό αγκαθωτό βουρτσάκι με αποτέλεσμα κάθε φορά που έβαζα μάσκαρα να πληγώνω το μάτι μου και δεν έδινε ούτε όγκο αλλά ούτε και μήκος. Δεν θα την ξαναγόραζα με τίποτα.
Maybelline the One by One Volum' Express mascara: Μια αρκετά καλή καθημερινή μάσκαρα με μεγάλο πλαστικό βουρτσάκι που έδινε κυρίως μήκος και διαχωρισμό. Νομίζω πως δεν θα την ξαναγοράσω.



10 σχόλια:

  1. πολυ καλο post! εχω δοκιμάσει το καθαριστικο προσοπου olay και η μασκαρα της maybelline ειναι μια απο τις αγαπημένες μου:) Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Η μάσκαρα δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα αλλά το καθαριστικό ήταν μια νότα φρεσκάδας στην καθημερινή μου περιποίηση!!

      Διαγραφή
  2. Mόλισ δημοσίευσα κι εγώ ποστ με empties!!! :D
    Το αφρόλουτρο Fa είναι απίστευτο!Το αγοράζω κάθε καλοκαίρι...τελειώνω 2-3 μπουκάλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχχ ναι η μυρωδιά του είναι εκπληκτική!! Έρχομαι αμέσως να δω και τα δικά σου!!! :)

      Διαγραφή
  3. Από αφρόλουτρα της Fa πρέπει να δοκιμάσεις αυτό με την ροζ βιόλα, η μοβ συσκευασία...υπέροχη μυρωδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ που νόμιζα ότι τα είχα δοκιμάσει όλα τα fa αυτό το μοβ δεν το ήξερα!! Εννοείται πως θα το έχω υπόψιν μου την επόμενη φορά!!

      Διαγραφή
  4. χρησιμοποιώ το ίδιο σαμπουάν της Sunsilk, έχω την ίδια άποψη! απλά περιμένω να τελειώσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς εμένα μου τελειωσε σχετικά γρήγορα σε σύγκριση με άλλα σαμπουάν!! μπορεί βέβαια να έβαζα και παραπάνω ποσότητα κάθε φορά που λουζόμουν για να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα!! :)

      Διαγραφή
  5. Ωραίο άρθρο !! Τα αφρόλουτρα τα le petit Marseiliais και το Fa crean oil είναι τόσο ωραία ,,,,, το Pantene Pro-V Spray Conditioner δεν είμαι σίγουρη αν μ αρέσει η όχι το χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το λατρεύω το αφρόλουτρο της Fa! Είναι απίστευτο! Της le petit markeillais κι εμένα δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο άρωμα αλλά ευτυχώς έχει κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή