Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Inspire me

Πηγή: Pinterest

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο από τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας. Πως να μην εμπνευστείς, να μη γεμίσεις ελπίδα και αισιοδοξία απλά κάνοντας μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο που έχει γεμίσει με πολύχρωμα και μοσχομυριστά λουλούδια ή περπατώντας στην αμμουδιά μυρίζοντας το ιώδιο της θάλασσας, περιμένοντας το καλοκαίρι... Η έμπνευση, η χαρά, η δημιουργία, η θέληση έρχεται από τα μικρά πράγματα μια λέξη, μια κίνηση, μια εικόνα, ένα κραγιόν που  ήθελες πολύ και τώρα βρίσκεται στα χείλη σου, ένα όμορφο ρούχο που σε κάνει να νιώθεις θεά, ένα ζευγάρι γόβες που σε κάνει να νιώθεις σέξυ! Κάποια από αυτά μπορεί να είναι ουσιαστικά κάποια άλλα επιφανειακά και εφήμερα αλλά όλα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα... να σε κάνουν να ονειρευτείς να πιστέψεις έστω και για λίγο ότι υπάρχει μαγεία και θα λυθούν όλα.


Όπως καταλάβατε μαζί με την άνοιξη έρχεται και η ανανέωση. Εκτός από την εμφάνιση του blog μου (είναι ροζ και το λατρεύω!), θα εγκαινιάσω καινούριες στήλες όπως είναι η συγκεκριμένη στην οποία θα σας δείχνω εικόνες που με εμπνέουν (τις υπόλοιπες στήλες θα τις δείτε οσονούπω) και θα προσπαθώ να κάνω posts πιο συχνά.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ότι τη στήλη αυτή την εμπνεύστηκα από τα Inspirational posts της πολύ γλυκιάς Βίκυς που κάνει υπέροχη δουλειά στο blog της What happens now. Αν δεν το γνωρίζετε σας συνιστώ να το επισκεφθείτε!! Αυτά από μένα κορίτσια μου... θα τα πούμε στο επόμενο post.





7 σχόλια:

  1. με γεια η καινουργια στηλη και καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με γεια κι από μένα κορίτσι μου! :) Αχ πόσο θα θελα να κατεβαίνω στη θάλασσα από αυτά τα σκαλάκια..!
    φιλάκια πολλά! και ευχαριστώ πολύ για την αναφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Βίκυ μου! Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία... και τώρα θέλω απεγνωσμένα να πάω στη Σαντορίνη το καλοκαίρι!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. I really enjoy reading your blog and this post is amazing. I was wondering if you would love to follow each other? Do let me know :) xo
    http://cresantiseema.blogspot.sg/

    ΑπάντησηΔιαγραφή