Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Beauty Formulas Honey, Almond Facial Scrub & Cucumber Clay mask


Αφού πήρατε μια γεύση από την πρωινή μου περιποίηση προσώπου στο προηγούμενο ποστ μου εδώ, σειρά έχει η εβδομαδιαία μου περιποίηση προσώπου. Όπως ανέφερα στην πρωινή μου περιποίηση το πρόσωπό μου είναι αρκετά λιπαρό, οπότε χρησιμοποιώ δυο φορές την εβδομάδα ένα απολεπιστικό και μια μάσκα προσώπου για να μειωθεί κάπως η λιπαρότητα και να καθαρίσουν οι ανοιχτοί και τεράστιοι πόροι που έχω. Καθαρίζω έτσι το πρόσωπό μου σε βάθος, βοηθάω το δέρμα μου να αναπνεύσει και απορροφάται καλύτερα η κρέμα προσώπου μου. Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και τα έχω αγαπήσει είναι από την εταιρεία Beauty Formulas το Honey & Almond Facial Scrub και η Cucumber 3 Minute Clay Mask. 

***BEAUTY TIP: Αν έχετε ξηρό δέρμα καλό είναι να κάνετε απολέπιση και μάσκα 1 φορά στις 10-15 μέρες με κατάλληλα πάντα για την ευαίσθητη επιδερμίδα σας προϊόντα, ενώ αν έχετε κανονικό δέρμα 1 φορά την εβδομάδα είναι αρκετή. 



Beauty Formulas Honey & Almond Facial Scrub: Είναι ένα θρεπτικό απολεπιστικό με κόκκους και εκχύλισμα αμυγδάλου και μελιού για βαθύ καθαρισμό του προσώπου. Αφαιρεί τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας, αναζωογονεί το πρόσωπο αποκαθιστώντας το σφρίγος του και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, όπως αναφέρεται στη συσκευασία. 

Είναι ένα πολύ καλό scrub με κρεμώδη υφή και κανονικούς κόκκους, που δεν τραυματίζουν το δέρμα. Θα ήθελα βέβαια οι κόκκοι να είναι περισσότεροι, αλλά απευθύνεται σε όλους τους τύπους οπότε είναι κατανοητό γιατί οι κόκκοι είναι πιο αραιοί. Είναι αρκετά ενυδατικό, αλλά καθαρίζει σε βάθος και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη.  




Beauty Formulas Cool Moist Cucumber 3 Minute Clay Mask: Είναι μια μάσκα 3 λεπτών με άργιλο που προσφέρει τόνωση της επιδερμίδας και βαθύ καθαρισμό, αφαιρώντας το περιττό σμίγμα και τη λιπαρότητα από την επιφάνεια του δέρματος. Περιέχει βιταμίνη Ε, συστατικό που προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος και πανθενόλη, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, τόνωση και προσδίδει ελαστικότητα και διάρκεια ζωής στον ιστό του δέρματος.

Αυτή τη μάσκα την έχω λατρέψει!! Είναι απίστευτα δροσιστική, μυρίζει σαν φρέσκο αγγουράκι και μόλις την ξεβγάλω το πρόσωπό μου είναι πεντακάθαρο, λείο και σφριγηλό. Δεν είναι από τις μάσκες που ξεραίνονται όπως οι περισσότερες μάσκες αργίλου, είναι πιο ενυδατική και κάνει δουλειά ακόμα και αν την αφήσετε μόλις 3 λεπτά, αν και εγώ πάντα την αφήνω τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο για κόμα καλύτερα αποτελέσματα.  

Και τα δύο προϊόντα είναι αρκετά οικονομικά (νομίζω έκαναν γυρω στα 5-7 ευρώ όχι παραπάνω) και η ποσότητά τους είναι 150 και 100ml αντίστοιχα που πιστέψτε με θα σας κρατήσει για πολύ καιρό.


Εσείς τα έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Ποια προϊόντα χρησιμοποιείται στην εβδομαδιαία σας ρουτίνα προσώπου?






13 σχόλια:

  1. έχω δοκιμάσει την μάσκα είναι πολύ καλή όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται πολύ ωραία και τα δύο! Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα δοκιμάσεις να μου πεις και τη γνώμη σου!! φιλάκια :)

      Διαγραφή
  3. αα τη μασκα θα την παρω..μου κεντρισε το ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι μια φορά είχα δοκιμάσει ένα gel καθαρισμού, από αυτή την εταιρία,για λιπαρά δέρματα και μου μύριζε πάρα πολύ έντονα οινόπνευμα και δεν μου άρεσε, οπότε δεν μου έχει αφήσει και την καλύτερη εντύπωση :/ Αλλά τη μάσκα σίγουρα θα την ψάξω γιατί μου φαίνεται πολύ καλή!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποιο καθαριστικό τους αλλά αυτά τα δύο έχουν πολύ ωραία και διακριτική μυρωδιά και σίγουρα δεν μυρίζουν οινόπνευμα!! Ειδικά η μάσκα νομίζω θα σου αρέσει πολύ!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  5. Έχω πάθει εμμονή με τις μάσκες τελευταία! Αυτές δείχνουν καλές...εγώ χρησιμοποιώ της apivita τώρα και είμαι προς αναζήτηση για την επόμενη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της apivita είναι αγαπημένες, αλλά και οι συγκεκριμένες είναι εξίσου καλές και οικονομικές!! φιλάκια :)

      Διαγραφή
  6. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά αν βρω κάπου τη μάσκα θα της ρίξω μια ματιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλωσήρθες στο blog μου και σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να πιάσω τα 100 μέλη!! Να τα δοκιμάσεις και να μου πεις αν σου άρεσα όσο κι εμένα!! φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή