Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

What's in my shower (Προϊόντα που έχω στη μπανιέρα μου)


Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα προϊόντα που έχω στη μπανιέρα μου και χρησιμοποιώ κάθε φορά που κάνω το μπάνιο μου:

Timotei Φρεσκάδα & Καθαριότητα Σαμπουάν: τα μαλλιά μου είναι αρκετά λιπαρά σε σημείο να θέλουν λούσιμο κάθε μέρα. Αυτό το σαμπουάν κρατά τη λιπαρότητα μακριά τουλάχιστον για δύο μέρες και τα καθαρίζει σε βάθος. Το μόνο κακό είναι ότι τα αφήνει λίγο άτονα και όχι ιδιαίτερα ενυδατωμένα, γι'αυτό και το χρησιμοποιώ εναλλάξ με το
Pantene Pro-V για Πλούσιο όγκο: αγαπημένο μου σαμπουάν που δίνει όγκο στα μαλλιά μου και τα κάνει απαλά και μεταξένια.
Keratinology Σύστημα Εντατικής αναδόμησης Conditioner Άμεσης Θρέψης: ένα conditioner που πραγματικά λατρεύω τώρα το καλοκαίρι που τα μαλλιά είναι πολύ ξηρά στις άκρες λόγου του ήλιου.
Orzene Μάσκα για Ενυδάτωση & Αναδόμηση: τη χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Αφήνει τα μαλλιά μου απαλά και ενυδατωμένα και έχει τη χαρακτηριστική και υπέροχη για μένα μυρωδιά των προϊόντων Orzene που μένει για πολλές ώρες στα μαλλιά μου.
Lactacyd Intimo Απαλό υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή: για την ευαίσθητη μου περιοχή αποφεύγω τα προϊόντα σε μορφή gel. Το lactacyd είναι από τα πιο ωραία που έχω δοκιμάσει και είναι σταθερή αξία για μένα τα τελευταία χρόνια.
Bioten Κρεμώδες ντους με Cocoa Butter & Macademia: κάθε φορά που το χρησιμοποιώ θέλω να το φάω. Μυρίζει σαν καραμέλα βουτύρου ή σαν παγωτό καραμέλα, αλλά δυστυχώς η μυρωδιά του δεν διαρκεί πάνω στο δέρμα καθόλου. Είναι αρκετά ενυδατικό και μικρή ποσότητα κάνει αρκετό αφρό.
Garnier Beauty Oil Θρεπτικό scrub με έλαια: αυτό ήταν και στα αγαπημένα Μαϊου-Ιουνίου που μπορείτε να δείτε εδώ. Κάνει πολύ καλή απολέπιση και μυρίζει θεϊκά. Το χρησιμοποιώ μια με δύο φορές την εβδομάδα και μετά το δέρμα μου είναι υπέροχα απαλό και απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα.
The Body Shop σφουγγάρι: Το έχω ξαναπεί και θα το λέω ότι τα σφουγγαράκια του tbs είναι τα μόνα που χρησιμοποιώ, γιατί κρατάνε πολύ καιρό χωρίς να διαλύονται και είναι τόσο μαλακά που καθαρίζουν το δέρμα χωρίς να το γδέρνουν.
Gillete Venus Spa Breeze ξυραφάκια:  είναι ξυραφάκια που έχουν και δυο μπάρες με gel που κάνουν το ξύρισμα πιο εύκολο, γιατί απλά τα βρέχεται και δεν χρειάζεται να βάλατε αφρό ξυρίσματος ή αφρόλουτρο. Μέχρι στιγμής δεν έχω κοπεί ούτε μια φορά, το ξύρισμα έχει γίνει παιχνιδάκι και κάθε φορά τα πόδια μένουν απαλά.



14 σχόλια:

  1. To σαμπουάν timotei μου αρέσει πάρααα πολύ!!Μόλις αγόρασα το τρίτο μου μπουκάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ νομίζω πως θα το αγοράζω συνέχεια από δω και πέρα!! :)

      Διαγραφή
  2. Το Bioten μυρίζει πολύ όμορφα! Και σκέφτομαι από εβδομάδα να αγοράσω το scrub της Garnier!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κρίμα όμως που δεν μένει καθόλου η μυρωδιά του bioten πάνω στο δέρμα!! Το scrub το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Και θα σου κρατήσει και πολύ καιρό!! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία! αν και έχω το ίδιο ξυραφάκι, παίρνω τα ανταλλακτικά του άντρα μου γιατί κάνουν βαθύτερο ξύρισμα! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες ότι τα ανδρικά ξυραφάκια κάνουν καλύτερη δουλειά και έχω μπει στον πειρασμό να τα δοκιμάσω ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το ξύρισμα είναι πολύ πιο συχνό!! :)

      Διαγραφή
  4. Το αφρολουτρο της bioten είναι αγαπημενο μου!μυρίζει υπέροχα!το συγκεκριμένο καθαριστικό ευαίσθητης περιοχής,το έχω και εγώ!πολυ καλό!orzene έχω σαμπουάν και αφρολουτρο,δεν τα έχω δοκιμασει ακομα!σφουγγαρακι,έχω παρόμοιο απο avon!θέλω να δοκιμάσω keratinology!πολυ ωραίες επιλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σαμπουάν της orzene δεν με έχουν αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένη αλλά οι μάσκες είναι καταπληκτικές!! Τα προίόντα keratinology μπορεί να είναι λίγο ακριβούτσικα αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά!! :)

      Διαγραφή
  5. το bioten το είχα και εγώ πολύ ωραίο άρωμα!
    και τα ξυραφάκια είχα αλλά με βολεύουν πιο πολύ τα αντρικά! :P
    το scrub το ζαχαρώνω ! λέτε τόσα καλά λόγια όλες γι αυτό!

    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι η δεύτερη που μου λέει για τα αντρικά ξυραφάκια και σίγουρα με πείσατε να τα δοκιμάσω!! Το scrub είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει και μυρίζει εκπληκτικά!! :)

      Διαγραφή
  6. Απο όλα αυτά έχω μόνο το Lactacyd και συμφωνώ οτι είναι πολύ καλό! Απο Bioten έχω δοκιμάσει την αντίστοιχη κρέμα σώματος και όντως θες να την φας! Θα ήθελα να δοκιμάσω και τα σαμπουάν της Timotei. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κρέμα δεν την έχω δοκιμάσω, ελπίζω να κρατάει περισσότερο η μυρωδιά της από το αφρόλουτρο που δεν κρατάει καθόλου!! Το timotei ήταν έκπληξη για μένα, πολύ καλό για τη λιπαρότητα!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  7. Πολύ ομορφο post πρόσφατα δοκίμασα το σαμπουάν της Timotei και συμφωνώ μαζί σου .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή