Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Samples I Used Up #3 (Δείγματα που χρησιμοποίησα)


Πάμε να σας δείξω τα δειγματάκια που χρησιμοποίησα τους προηγούμενους μήνες και να σας πω δυο λογάκια για το καθένα....


Rexona Women Long lasting protection: ένα αποσμητικό σε μορφή σπρέι που μου άρεσε πολύ. Έχει πολύ ωραίο άρωμα, λίγο έντονο για μένα και κράταγε μακριά τον ιδρώτα για αρκετές ώρες (αν και δεν ιδρώνω πολύ εύκολα ούτως ή άλλως).

Clinique Happy perfume spray: αυτό το μικρό αρωματάκι ήταν δώρο με κάποιο περιοδικό αρκετό καιρό πριν και δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου. Ψεκάστηκα κάποιες φορές με αυτό αλλά επειδή δεν το άντεχα το έδωσα στη μητέρα μου, της οποίας επίσης δεν άρεσε, αλλά κατάφερε να το τελειώσει.

Apivita Κρέμα βαθιάς απολέπισης με ελιά: έχω τελειώσει άπειρα από αυτά τα φακελάκια γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά την κανονική συσκευασία με την απολεπιστική κρέμα. Τη λατρεύω, δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλη από τότε που την ανακάλυψα  και έχω κάνει λίγο πιο αναλυτικό review εδώ αν θέλετε να μάθετε  περισσότερα.

Vichy Capital Soleil spf 50 Tinted dry touch face fluid - BB Natural tan shade: είναι ένας συνδυασμός αντηλιακής και bb. Έχει ένα λίγο πορτοκαλί χρώμα που προσαρμόζεται στο δέρμα αν έχετε μαυρίσει λιγάκι, δεν είναι καθόλου λιπαρή, είναι αρκετά καλυπτική, δίνει ομοιομορφία στο πρόσωπο και αφήνει μια υπέροχη λάμψη. Την αγάπησα και έχει μπει στη λίστα μου για το επόμενο καλοκαίρι!

Estee Lauder Revitalizing supreme global Anti-Aging CC creme spf 10: μια cc κρέμα που απευθύνεται σε πιο ώριμες επιδερμίδες από τη δικιά μου, αλλά τη δοκίμασα από περιέργεια. Στην αρχή η υφή και το χρώμα της με ξάφνιασαν. Ήταν σαν μια απλή ενυδατική με ένα περίεργο γκρι-καφέ χρώμα, μόλις όμως την άπλωσα στο πρόσωπό μου έγινε ένα με το δέρμα μου. Έκανε το πρόσωπό μου πιο λαμπερό, πιο νεανικό θα μπορούσα να πω, κάλυπτε κάθε μου ατέλεια και κάποιες γραμμές έκφρασης που έχω δεν ήταν τόσο έντονες. Αν λοιπόν έκανε όλα αυτά στο 25 χρονών πρόσωπό μου, θα έλεγα ότι ίσως να κάνει ακόμα περισσότερα σε μια πιο ώριμη επιδερμίδα!!

Castalia Dermopur Matifying facial cream: μια κρέμα ημέρας για λιπαρό ή ακνεϊκό δέρμα που μου άρεσε πολύ και με κράτησε ματ για αρκετές ώρες. Ίσως κάποια στιγμή να την αγοράσω σε κανονικό μέγεθος.

Tommy Girl eau de toilette: ;ένα πολύ δροσερό και νεανικό άρωμα, κυρίως μου άρεσε για καθημερινή χρήση παρά για βράδυ.

Fresh Line Έρεβος & Καλυψώ Γαλάκτωμα & Κρέμα Αρωματοθεραπείας: δεν έχω αρκετά καλά λόγια να πω για τα γαλακτώματα της fresh line! Είναι λεπτόρευστα, αλλά δεν τελειώνουν γρήγορα, ενυδατώνουν το δέρμα και το αφήνουν απίστευτα απαλό, έχουν εκπληκτικές ξεχωριστές, μοναδικές μυρωδιές που κρατάνε όλη τη μέρα και θα ποτίσουν και τα ρούχα σας και δηλώνω επισήμως fan!! Ο Έρεβος είναι ένας συνδυασμός υλάνγκ-υλάνγκ και πατσουλί με κανέλα και γαρύφαλλο, πολύ ιδιαίτερο άρωμα που εμένα μου θύμιζε λίγο λιβάνι που δυστυχώς δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Η Καλυψώ από την άλλη είναι μια πανδαισία εσπεριδοειδών, πορτοκάλια και λεμόνια φρεσοστυμμένα σε μια κρέμα που απευθύνεται κυρίως σε ξηρές επιδερμίδες. Άκρως καλοκαιρινή μυρωδιά για μένα, μου άρεσε πολύ!


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά σε δειγματάκι ή full size???






2 σχόλια: