Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

My life is peach (Το χρώμα του καλοκαιριού: ροδακινί)


Κάθε εποχή με βάση τις τάσεις της μόδας και τη διάθεση μου, αλλάζουν και οι προτιμήσεις μου στα χρώματα που χρησιμοποιώ περισσότερο στο μακιγιάζ μου και στα ρούχα μου. Το περσινό μου καλοκαίρι ήταν κίτρινο στα ρούχα και μπλε στο μακιγιάζ, ο χειμώνας ήταν γεμάτος μπορντό και βυσσινί σε ρούχα και μακιγιάζ, η άνοιξη μου ήταν ροζ παστέλ και το καλοκαίρι μου μέχρι στιγμής είναι κοραλί στα ρούχα και ροδακινί στο μακιγιάζ. Αυτό μου προέκυψε γιατί της μόδας φέτος το καλοκαίρι όπως ξέρουμε ήταν τα πορτοκαλί χείλη... εγώ απεχθάνομαι το πορτοκαλί τόσο στα ρούχα μου όσο και στα χείλη μου! Η επιλογή μου λοιπόν για να αντικαταστήσω το πορτοκαλί ήταν το ροδακινί. Πιο παστέλ, πιο διακριτικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό!

Η διαφορά φέτος είναι ότι εκτός από το χρώμα άρχισα να συμπαθώ πολύ περισσότερο και τα ροδάκινα σαν φρούτα, αλλά και τα τις κρέμες και τα αρώματα που περιέχουν αυτή την υπέροχη μυρωδιά του ροδάκινου. Και για να καταλάβετε τι εννοώ θα σας δείξω μερικά από τα αγαπημένα μου ροδακινί καλλυντικά που μπήκαν στη συλλογή μου κυρίως φέτος το καλοκαίρι και τα έχω λατρέψει.


Sleek Del Mar palette - Sunset strip & On the rocks eyshadows: μόλις είδα ότι η συγκεκριμένη παλέτα υπάρχει στο bebeauty.gr δεν έχασα καιρό και την παρήγγειλα αμέσως. Ο λόγος? Όλα τα χρώματα αυτής της παλέτας είναι μοναδικά, παιχνιδιάρικα και τελείως ματ (εκτός από μια σκιά που έχει shimmer)! Εγώ βέβαια ξεχώρισα την sunset strip που είναι ένα πανέμορφο ροδακινί λίγο πιο πορτοκαλί(επάνω δεξιά) και την on the rocks ένα επίσης πανέμορφο ροδακινί λίγο πιο ροζ(κάτω αριστερά).

Artdeco eyeshadow 235: αυτή η μονή σκιά μοιάζει πολύ με την on the rocks της sleek αλλά έχει μικρά shmmer μέσα που την κάνουν υπέροχη και μοναδική!

Korres Blush stick - Peach: λατρεύω τα κρεμώδη ρουζ του κορρέ γιατί είναι εύχρηστα και έχουν πολύ καλή διάρκεια! Και ειδικά αυτό το πιο dirty ροδακινί (όπως το λέω γιατί περιέχει λίγο καφέ μέσα) είναι τόσο φυσικό στα μάγουλα! Το απλώνω με τα δάχτυλά μου και έχω το χρώμα της υγείας στα μαγουλάκια μου!

Sleek Blush by 3 Lace palette - Crochet: άλλο ένα πρόσφατο μου απόκτημα από το bebeauty.gr, η τριπλή παλέτα με ρουζ της sleek! Πως να αντισταθώ σε αυτό το υπέροχο ροδακινί ρουζάκι? Είναι απλά υπέροχο στα μάγουλα!


Seventeen All day lipcolor - Soft Peach 13: το χρώμα αυτού του υγρού κραγιόν είναι εκπληκτικό και ταιριάζει απίστευτα σε πιο σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες επιδερμίδες. Το λατρεύω και για τη διάρκειά του που δεν φεύγει με τίποτα και για το gloss που έχει από την άλλη μεριά που κάνει το χρώμα πιο γυαλιστερό και τα χείλη πιο ζουμερά, όχι τελείως ματ.

Essence XXXL shine lipgloss - Sparkling papaya: ένα από τα λίγα lipgloss που έχω με shimmer που το φοράω συνήθως πάνω από άλλα κραγιόν για να τα κάνω λίγο ροδακινί!

Korres Mandarin lip butter stick spf 15 - Peach: ενυδατώνει τα χείλη, περιέχει δείκτη προστασίας, μυρίζει σαν καραμέλα ροδάκινο και αφήνει στα χείλη μια απαλή ροδακινί απόχρωση! 

Wet'n'wild Megalast lipstick - Just Peachy: τι να πρωτοπώ για αυτό το κραγιόν... απλώνεται σαν όνειρο στα χείλη, τα ενυδατώνει χωρίς να τα ξηραίνει, είναι ματ και διαρκεί ώρες, το χρώμα του είναι το πιο ωραίο nude ροδακινί που έχω συναντήσει σε κραγιόν. Το έχω φορέσει όσο κανένα άλλο φέτος το καλοκαίρι και θα το φοράω και το χειμώνα! ήταν και στα προηγούμενα αγαπημένα μου εδώ.

The Body Shop Vineyard Peach Boddy butter: ίσως η πιο ωραία μυρωδιά που υπάρχει στον κόσμο μετά την πολυαγαπημένη μου βανίλια! Αν δεν το έχετε μυρίσει σας συνιστώ του χρόνου να το κάνετε γιατί είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και βγαίνει κάθε άνοιξη!

La Petit Marseillais Λευκό ροδάκινο & νεκταρίνι Αναζωογονητικό αφρόλουτρο: είναι ένα αφρόλουτρο σε μορφή gel που μυρίζει πανέμορφα και κάνει το body butter μου να διαρκεί ακόμα περισσότερο (μου αρέσει πολύ τελευταία να συνδυάζω αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα που να έχουν ίδια ή παρόμοια μυρωδιά)

Escada Ocean Blue(τύπου άρωμα): ένα υπέροχο δροσερό καλοκαιρινό άρωμα που δεν έχω ιδέα αν περιέχει υποτόνους ροδάκινου αλλά εγώ με το που το μύρισα κατευθείαν μου θύμισε ροδάκινα!

Εδώ σας έχω και μερικά swatches από τα προϊόντα που προανέφερα αλλά δεν τελείωσα εδώ.... 

Δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω και τα αγαπημένα μου ροδακινί βερνίκια, μιας και ουσιαστικά από αυτά ξεκίνησε η τρέλα μου για αυτό το χρώμα 
MD Professionel Selective No393: ήταν από τα πρώτα βερνίκια που δοκίμασα από αυτή την εταιρεία και έχω μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα λίγο ροζ ροδακινί με διακριτά shimmer που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, αλλά δίνουν μια ωραία λάμψη στο νύχι.
Elixir 60" fast dry No10: ένα καθαρό ροδακινί υπέροχο χρώμα! Τα λόγια είναι περιττά!


Εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο χρώμα για αυτό το καλοκαίρι?? 




16 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες αποχρώσεις! Περισσότερα απ'όλα μ'άρεσε η παλέτα με τα ρουζ! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ όμορφη παλέτα και η ποιότητα τους πάρα πολύ καλή!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  2. Πόσα όμορφα πραγματακια μαζεμένα σε ενα ποστ??
    Τέλειοοο το body butter ροδάκινο αλλά και το αφρόλουτρο!!Μόνο αυτα εχω δοκιμάσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολυ που σου άρεσαν!! Το body butter είναι λατρεία και ταιριάζει τέλεια με το αφρόλουτρο!! :)

      Διαγραφή
  3. Υπέροχες αποχρώσεις :) μου άρεσουν πολύ τα βερνίκια.. Φιλάκια χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσουν πάρα πολύ τέτοιες απαλές αποχρώσεις στα νύχια, ειδικά στα χέρια!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  4. Τι όμορφα καλοκαιρινα προϊόντα είναι αυτα ;;; φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι κορίτσι του καλοκαιριού και το δείχνω!! χαχαχαχαχα Φιλάκια πολλά :)

      Διαγραφή
  5. πάρα πολύ ωραία όλα!!!παλέττες με ρουζ και σκιές υπέροχες!!!πολύ ωραία επιλογή για το καλοκαίρι το πορτοκαλοροδακινί!!! πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα δεν είναι υπέροχο χρώμα??? Η sleek έχει γίνει πολύ μεγάλη μου αγάπη!! Φιλάκια πολλά :)

      Διαγραφή
  6. πόσο μα πόσο ωραίες οι επιλογές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ναι! Ροδακινι!!!!
    Το αφρόλουτρο εμένα δεν μου κρατούσε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ναι το αφρόλουτρο δεν κρατάει καθόλου αλλά στο μπουκάλι μυρίζει εκπληκτικά και κάνει τη μυρωδιά του body butter να διαρκεί λίγο περισσότερο!!

      Διαγραφή
  8. Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτήσει αλλά από που παίρνεις τις παλέτες sleek? θέλω πολύ να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη, έχει ωραίες αποχρώσεις μέσα! Επίσης πολύ ωραία φαίνονται τα lip gloss, φιλιάά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλέτες sleek μπορείς να βρεις στο επίσημο site της sleek ή στο bebeauty.gr που είναι ελληνικό site!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή