Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

July Favourites (Αγαπημένα Ιουλίου)





Και ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα του Ιουλίου!!!! Αυτός ο Ιούλιος ήταν λίγο περίεργος για μένα στις αρχές, παρ'όλο που ήταν ο μήνας των γενεθλίων μου, όμως τελείωσε με τον πιο όμορφο τρόπο και με πολλά καθημερινά μπάνια στη θάλασσα. Τα αγαπημένα μου για αυτό το μήνα ήταν λίγα, γιατί δεν βαφόμουνα σχεδόν καθόλου παρά μόνο για ένα γάμο που έπρεπε να πάω. Πάμε όμως να τα δούμε ένα-ένα και την άποψή μου για αυτά.

Bioten Μαντηλάκια καθαρισμού για κανονικό/μεικτό δέρμα:  Τα μαντηλάκια καθαρισμού τα χρησιμοποιώ συνήθως χάριν ευκολίας σε ταξίδια, διακοπές και τα βράδια που βαριέμαι να ξεβαφτώ κανονικά. Μέχρι τώρα όσα μαντηλάκια είχα δοκιμάσει είτε δεν αφαιρούσαν όλο το μακιγιάζ μου είτε έκαναν τα μάτια μου να τσούζουν. Τα συγκεκριμένα μαντηλάκια είναι όσο υγρά πρέπει, δεν τσούζουν καθόλου τα μάτια μου ούτε ερεθίζουν το δέρμα μου και αφαιρούν τέλεια το μακιγιάζ μου(αν και πάντα μετά πλένω και με σαπούνι το πρόσωπό μου). Τα έχω λατρέψει και είναι σίγουρα τα μόνα μαντηλάκια που θα χρησιμοποιώ από δω και πέρα

Korres Blush sticks set - Peach/ Pink/ Natural: Όπως καταλαβαίνετε όταν είδα αυτή την προσφορά στο φαρμακείο της γειτονιάς μου δεν μπόρεσα να αντισταθώ, αφού ήθελα πολύ καιρό να δοκιμάσω τα κρεμώδη ρουζ του Κορρέ. Απλώνονται πανεύκολα πάνω στο δέρμα με τα δάχτυλα ή με ένα stippling brush, δεν αφήνουν καμία αίσθηση λιπαρότητας γι'αυτό μπορώ ακόμα και εγώ που έχω λιπαρή επιδερμίδα να τα χρησιμοποιήσω και δίνουν ένα απίστευτα φυσικό ομοιόμορφο αποτέλεσμα με μια δόση λάμψης. Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι που το μακιγιάζ μου είναι σχεδόν πάντα εξαιρετικά απλό και ελαφρύ και κάθε φορά δεν ξέρω ποια απόχρωση να πρωτοδιαλέξω. Το natural που είναι ιδανικό και για κοψίματα, το dirty κοραλοροδακινί που δείχνει απίστευτα φυσικό στο μαυρισμένο δέρμα μου ή το ροζάκι που είναι λίγο πιο ρομαντικό και κοριτσίστικο?

Pantene Pro-V Ξηρό λάδι με βιταμίνη Ε:  Το λαδάκι αυτό είναι τόσο ανάλαφρο στα μαλλιά και τόσο ενυδατικό, που δεν θα μπορούσε να μην είναι αγαπημένο μου το μήνα που μας πέρασε. Μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό review που έχω κάνει εδώ.

Fresh Line Peach Body Milk: Μέχρι να δοκιμάσω αυτό το γαλάκτωμα σώματος θεωρούσα ότι η πιο ωραία μυρωδιά ροδάκινου που είχα μυρίσει ήταν το body butter vineyard peach του TBS. Με το που άνοιξα το μπουκαλάκι και το μύρισα, με το που το άπλωσα πάνω στο δέρμα μου απλά βρέθηκα αλλού, ταξίδεψα. Τόσο αναζωογονητικό, τόσο ενυδατικό, τόσο άκρως καλοκαιρινό, μια γλυκιά πανδαισία ροδάκινου σε συνδυασμό με σταφύλι.... δεν περιγράφω άλλο, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το μυρίσετε αν σας αρέσουν αυτές οι φρουτένιες μυρωδιές. 

Seventeen Bronzing Powder 02: Όταν αγόρασα αυτή την πούδρα ομολογώ πως τρόμαξα με τις γυαλάδες που είχε μέσα γιατί το δέρμα του προσώπου μου είναι λιπαρό και το τελευταίο πράγμα που θέλω το καλοκαίρι είναι δείχνω γυαλιστερή. Με το που την άπλωσα στο πρόσωπό μου απλά ενθουσιάστηκα. Δίνει μια υπέροχη όψη ηλιοκαμένου με μια φυσική λάμψη, που είναι σαν να με έχει φιλήσει ο ήλιος και σαν να λάμπω από φυσικού μου! Δεν με κάνει να γυαλίζω σαν ντισκόμπαλα και δεν χρειάζεται να απλώσω και highlighter από πάνω. Την έχω αγαπήσει και είναι must για μένα φέτος το καλοκαίρι.

Garnier After Sun Refreshing Sorbet: Αυτό το δροσιστικό sorbet με την ιδιαίτερη υφή το χρησιμοποιώ μετά τον ήλιο, ειδικά όταν έχω κάτσει πολλές ώρες κάνοντας ηλιοθεραπεία. Είναι μια όαση δροσιάς μετά την έκθεση στον καυτό ήλιο και ενυδατώνει απίστευτα το αφυδατωμένο δέρμα μου. Και δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω την άκρως καλοκαιρινή του μυρωδιά πεπονιού που έχει γίνει επίσης αγαπημένη μου φέτος και θα ήθελα πολύ να αποκτήσω και μια κρέμα σώματος με αυτό το υπέροχο δροσιστικό άρωμα πεπόνι. Έχετε μήπως εσείς να μου προτείνετε κάποια εταιρεία που να έχει αυτό το άρωμα σε κρέμα ή γαλάκτωμα σώματος??


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για το μήνα Ιούλιο, αλλά εσείς μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερα...
Τα αγαπημένα μου προϊόντα για την παραλία, εδώ.
Τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιώ στο μπάνιο μου, εδώ.
Το αγαπημένο μου χρώμα και μυρωδιά του καλοκαιριού, εδώ.




  

15 σχόλια:

  1. Το λαδάκι το έχω και μου αρέσει και μένα πολύ!Έχει πολύ ωραίο άρωμα!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω ρουζάκια από τον κορρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα το άρωμά του μου θυμίζει πεπόνι και είναι τόσο καλοκαιρινό!! Τα ρουζάκια τα συνιστώ ανεπιφύλακτα είναι τα πιο ωραία κρεμώδη ρουζ που έχω δοκιμάσει!! :)

      Διαγραφή
  2. Θέλω και τα κρεμώδη ρουζάκια και το after sun! Το γαλάκτωμα σώματος της Fresh Line πρέπει να μυρίζει πολύ ωραία! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα γαλακτώματα της fresh line έχω δοκιμάσει είναι εκπληκτικά, με λεπτόρευστη υφή, πολύ ενυδατικά και οι μυρωδιές πολύ ξεχωριστές και μοναδικές!! Και το after sun έχει εξίσου υπέροχο άρωμα!! :)

      Διαγραφή
  3. Όμορφα!εγώ μαντηλάκια ντεμακιγιάζ,χρησιμοποιώ της yves rocher!αφαιρούν και το αδιάβροχο μακιγιάζ,χωρίς να ξηραινουν!πολυ καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως δεν τα έχω δοκιμάσει με αδιάβροχο μακιγιάζ, γιατί προτιμώ τα διφασικά που κάνουν δουλειά με μια κίνηση!! Δεν έχω τίποτα από την yves rocher αλλά έχω βάλει κάποια προϊόντα στο μάτι από αυτη την εταιρεία!! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου, θέλω να δοκιμάσω τα κρεμώδη ρουζ ..φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Να τα δοκιμάσεις και να μου πεις τη γνώμη σου!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  5. Τα μαντιλάκια αυτά είναι μεγάλος έρωτας :)
    όσο για το body milk από fresh line με έβαλες σε πειρασμό να το δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν διστακτική για αυτά τα μαντηλάκια λόγω κάποιων αρνητικών review αλλά χαίρομαι πολύ που τελικά τα δοκίμασα!! Είναι πραγματικά έρωτας!! Δεν έχω λόγια για το γαλάκτωμα... λατρεία και αυτό!! :)

      Διαγραφή
  6. Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Θα τρελαθώ αν δεν βρω την προσφορά με τα 3 ρουζ από Korres!! Μα να έχω ψάξει σε όλα τα κοντινά φαρμακεία και να μην τα έχουν, γαμώτη... :P Επίσης πάλι καλά που διάβασα έγκαιρα το post σου και έτσι πήγα και πήρα τα μαντηλάκια καθαρισμού bioten για να τα ρίξω στη βαλίτσα των διακοπών...Πολλά φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως στα περισσότερα φαρμακεία έχει εξαντληθεί πλέον αυτή η προσφορά με τα ρουζάκια!! Μόνο αν ψάξεις σε κανένα online φαρμακείο ίσως βρεις κανένα!! Ελπίζω τα μαντηλάκια να σου κάνουν όσο καλή δουλειά κάνουν και σε μένα!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφα όλα! Τα ρουζ του Κορρέ μου αρέσουν κι εμένα πάρα πολύ! Θα είναι σίγουρα στα αγαπημένα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή