Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Pantene Pro-V Ξηρό λάδι με βιταμίνη Ε


Μπορεί τώρα το καλοκαίρι να αποφεύγω όσο πιο πολύ μπορώ το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος, αλλά τα μαλλιά μου, κυρίως οι άκρες, ταλαιπωρούνται πολύ και αφυδατώνονται από τη θάλασσα και τον καυτό ήλιο.  Σύμμαχός μου ενάντια στη φθορά και το σπάσιμο, αλλά και στην ενυδάτωση και θρέψη των μαλλιών μου, τους τελευταίους μήνες είναι το καινούριο ξηρό λάδι της Pantene Pro-V με βιταμίνη Ε για αναδόμηση και προστασία.Το λαδάκι αυτό είναι λεπτόρευστο και απορροφάται αμέσως από τα μαλλιά, γιατί είναι ξηρό αλλά και λόγω της βιταμίνης Ε που εισχωρεί εύκολα στο εσωτερικό της τρίχας, χωρίς σε καμία περίπτωση να τα λαδώνει και να τα βαραίνει. Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, μεταξένια και ενυδατωμένα.

Εγώ απλώνω συνήθως δυο με τρία πατήματα της αντλίας μετά το λούσιμο και πριν το πιστολάκι, πάντα από τη μέση των μαλλιών μου μέχρι τις άκρες και ότι μένει στα δάχτυλά μου το περνάω και στα υπόλοιπα,  για να τα προστατέψω από τη θερμότητα. Κάποιες φορές το χρησιμοποιώ και μετά το πιστολάκι σε στεγνά μαλλιά, αλλά μόνο στις ακρούλες για ένα τελικό φινίρισμα και όταν θέλω να κάνω ένα sleek κότσο περνάω μια μικρή ποσότητα για να μη πετάνε τριχούλες. Έχει πολύ όμορφο άρωμα που εμένα μου θυμίζει πεπόνι (μάλλον φταίει που είναι καλοκαίρι!!!), το οποίο όμως δυστυχώς δεν μένει καθόλου στα μαλλιά. Αυτό είναι λιγάκι απογοητευτικό, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ η δουλειά που κάνει στα μαλλιά μου, που μπορώ να το ξεπεράσω.
   
Έχω δοκιμάσει αρκετά λαδάκια από τότε που άρχισε η τρέλα με τα λάδια και πραγματικά είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα και με βάση την τιμή του (νομίζω κάνει γύρω στα 7-8 ευρώ)! Το έχω λατρέψει! Εσείς το έχετε δοκιμάσει?? Ποιο είναι το αγαπημένο σας λαδάκι για τα μαλλιά??



  





8 σχόλια:

  1. Σήμερα μόλις το είδα στο supermarket, δεν έχω δοκιμάσει κάτι από Pantene. Και εγώ αυτή την περίοδο έχω το ίδιο θέμα με τα μαλλιά μου, οπότε με έχεις βάλεις σε σκέψεις για να αγοράσω το συγκεκριμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!! Αν το δοκιμάσεις θα περιμένω να μου πεις τη γνώμη σου!!

      Διαγραφή
  2. Δεν το έχω δοκιμάσει...αυτή την στιγμή έχω αρκετά λαδάκια!Μόλις μου τελειώσουν θα το δω γτ είναι και οικονομικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα pantene έχουν πολύ συχνά προσφορές οπότε μπορείς να το βρεις και σε ακόμα καλύτερη τιμή ή 1+1!! Για μένα αξίζει μια δοκιμή και μόλις μου τελειώσει θα πάρω και το άλλο ξηρό λαδάκι που είναι για λάμψη!! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον , θα ήθελα να το δοκιμάσω .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις και να μου πεις τη γνώμη σου!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  4. Δεν ξέρω γιατί με την Pantene δεν έχω καλή σχέση, ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δεν έκατσε ωραία στα μαλλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λογικό η κάθε γυναίκα, το κάθε μαλλί, οι ανάγκες διαφέρουν! Οι μάσκες 2 λεπτών και το σαμπουάν για πλούσιο όγκο είναι holy grail προϊόντα για μένα!! :)

      Διαγραφή