Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

My Birthday Haul










Πως ξεπέρασα το γεγονός ότι έκλεισα τα 25 μου χρόνια και μπαίνω στα 26?? Μα φυσικά με αγορές καλλυντικών και πολύ αλκοόλ!!!  Όχι δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους τρομάζει ο χρόνος και το πόσο γρήγορα περνάει, ούτε θα τα βάψω μαύρα που οδεύω σιγά σιγά στην δεκαετία των 30. Μου αρέσει που μεγαλώνω και προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα χωρίς να σκέφτομαι την αυριανή, δύσκολο κάποιες φορές αλλά μόνο έτσι νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ρουφάω την κάθε στιγμή! Αυτό νομίζω πρέπει να κάνουμε όλοι μας! Τέρμα όμως με τις αμπελοφιλοσοφίες μου και πάμε να σας δείξω τα πραγματάκια που πήρα!

Το Ingrid Mattifying Make-up foundation στην απόχρωση 45 Natural ήταν μια πολύ αυθόρμητη αγορά, απλά το είδα στο ράφι και είπα να το δοκιμάσω. Το έχω δοκιμάσει δυο φορές και έχω εκλπαγεί με την πολύ ωραία εφαρμογή του και τη διάρκειά του. Θα σας κάνω review όταν το δοκιμάσω λίγο παραπάνω. Και το άκρως καλοκαιρινό κοραλί lipgloss της Sixteen το No436 με αφήσε εξίσου έκπληκτη με την απόδοσή του και το υπέροχο χρώμα του. 

Το top coat που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό (της Erre Due) μου τελειώνει οπότε είπα να πάρω κάτι καινούριο και επέλεξα το L'oreal Fast dry Top coat. Καθώς όμως κοίταζα τα βερνίκια δεν μπόρεσα να προσπεράσω αυτό το υπέροχο απαλό ροζ κουφετί χρωματάκι και έτσι το Seventeen Supreme No 153 έγινε δικό μου με συνοπτικές διαδικασίες, όπως και το Erre Due Liquid mat lipstick στην απόχρωση 107 που ταιριάζει τέλεια με το βερνίκι της Seventeen (γιατί έχω φάει κόλλημα και μ'αρέσει να συνδυάζω τα νύχια μου με τα χείλη μου! εσείς το κάνετε αυτό??). 

Σε μια στάση στα Sephora βρήκα κάποιες προσφορούλες στα προϊόντα Sephora και πήρα τα Nail patches με τα σχεδιάκια Chinese blossom & Zebra instinct, το πινέλο Sephora cream shadow brush 235 και τα κραγιόν Rouge cream lipstick in Cougar (το οποίο υπάρχει και στη συλλογή Escape to Rio με ροζ καπάκι) σε ένα υπέροχο ροζ έντονο καλοκαιρινό χρώμα και το Color lip last No12 ένα κραγιόν που απλώνεται σαν όνειρο και έχει απίστευτη διάρκεια σε ένα φούξια καρπουζί χρωματάκι που έλειπε από τη συλλογή μου.

Εντάξει, μόλις μύρισα το Garnier Ambre Solaire After sun refreshing sorbet απλά ήθελα ή να το φάω ή να το απλώσω αμέσως πάνω μου για να δροσιστώ οπότε δεν μπορούσα να μη το αγοράσω μιας και φέτος το καλοκαίρι δεν έχω αγοράσει κάποιο after sun (πως το κατάφερα αυτό απορώ!!!). Και τα τύπου αρωματάκια που πήρα είναι δυο άκρως καλοκαιρινές μυρωδίες το Estee Lauder Bronze Goddess (καρύδα και βανίλια, εξωτικό και γλυκό) και το Escada Ocean Blue (δροσερό και φρουτένιο). Ααααααα και παραλίγο να ξεχάσω το πορτοκαλί MAC Mineralize rich lipstick in Utterly delicious που απλά λατρεύω το χρώμα του, αν και πάντα πίστευα ότι δε μου πάνε τα πορτοκαλί (φέτος το μαύρισμα μου με διέψευσε πανηγυρικά!!) αλλά δεν με τρελαίνει και πολύ η φόρμουλά του μιας και δεν είναι καθόλου σταθερό.

Να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε όπου κι αν είστε και να απολαμβάνετε ακόμα και τον καύσωνα!! Εξάλλου καλοκαίρι είναι ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε λίγο!!




21 σχόλια:

  1. Υπέροχα πραγματάκια .. πόσο μου αρέσει αυτό το ροζ βερνίκι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω λατρέψει γιατί κάνει τα νύχια μου να μοιάζουν σαν ζαχαρωτό!! Και τα supreme της seventeen είναι από τα αγαπημένα μου :) :) :)

      Διαγραφή
  2. Πολύχρονη! Με γεια σου! Μου 'χει κάτσει και μένα να πάρω ένα υγρό κραγιόν της Erre Due..Έχει ωραίες αποχρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Έχουν βγάλει πολύ ωραίες καλοκαιρινές αποχρώσεις αλλά θα σου πρότεινα να προτιμήσεις κάτι σκούρο γιατί θέλει αρκετή δουλειά και να βρεις τον τρόπο για να έχεις ωραίο αποτέλεσμα με τα ανοιχτόχρωμα ειδικά αν το φυσικό χρώμα των χειλιών σου είναι λίγο σκούρο!! :)

      Διαγραφή
  3. Αααα ζήλεψα!!!Πολύ ωραια όλα!Ειδικά τα κραγιονάκια!!
    Να τα εκατοστήσεις και του χρόνου με διπλασιο haul!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα μου έκανες την πιο ωραία ευχή!! (πως φαίνεται η καταναλωτική μου μανία ε?)
      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ κοπέλα μου!! Κι εσύ ότι επιθυμείς!! :) <3

      Διαγραφή
  4. να τα εκατοστήσεις! με γεια σου πήρες πολύ ωραία πράγματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναστασία τότε βρήκα δικαιολογία τα Χριστούγεννα να τα σηκώσω όλα τα ράφια-το πάμε ηλικιακά-κλείνοντας τα 10 χρόνια μεγαλύτερη σου!!!
    σου εύχομαι να τα χαρείς φυσικά και κάθε χρόνο όλο και περισσότερα δώρα <3
    πολλα φιλάκια και να είσαι πολύχρονη,τυχερή και χαμογελαστή σε όλη την ζωή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό φοβάμαι κι εγώ... ότι κάθε χρόνο που θα περνάει θα κάνω και μεγαλύτερη ζημιά στο πορτοφόλι μου!!
      Σε υπερευχαριστώ Γιασεμή μου για τις υπέροχες ευχές σου!! Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα και για την οικογένεια σου!! Να είσαι πάντα τόσο θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος!! Φιλάκια πολλά :) :) :) <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. Πολύ ροζ βλέπω! Πολύ ωραία όλα αν και πιο πολύ μου άρεσαν τα ροζ κραγιόν και το ροζ βερνίκι! Τέλειο και το άρωμα Bronze Goddess! Να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε έχουμε και κάποιες αδυναμίες αν και φέτος έχω εθιστεί και στο κοραλοροδακινί!! Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!! :)

      Διαγραφή
  7. Καταρχάς πολύχρονη!! Όλα τα πραγματάκια που πήρες είναι υπέροχα και πολύ καλοκαιρινά, με 'γειά σου! Τελικά υπάρχουν πολλοί που την πέφτουν στα ψώνια όταν έχουν γενέθλια, δεν είμαι η μόνη (εμ βέβαια, γιατί να περιμένεις μόνο από τους άλλους δώρο και να μην κάνεις και εσύ ένα στον εαυτό σου;; χιχι) Μόλις έκανα εγγραφή στο blog σου, πολλά φιλιά από thegirlybible.blogspot.gr :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σου καλύτερα από σένα οπότε τα καλλυντικά είναι προσωπική μου υπόθεση!! Προτιμώ οι αγαπημένοι μου να μου κάνουν άλλου είδους δωράκια, αξίας ή όχι δε με νοιάζει (ρούχα, αξεσουάρ, μια ωραία κίνηση)!! Σε ευχαριστώ πολύ Ηλιάνα μου και καλωσήρθες στο blog μου!! :) <3

      Διαγραφή
  8. Δεν σκέφτηκα ποτέ να συνδυάσω τα νύχια μου με τα χείλη! Ωραία σκέψη! Και πολύ ωραία όλα τα πραγματάκια που πήρες! Να τα χαρείς όλα! Πολύχρονη!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα είναι πανέμορφα!!! Χρόνια σου πολλά!!! Θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για τα nail art patch της Sephora, έχεις διαλέξει υπέροχα σχέδια!!! Έγινα αναγνώστρια και στο blog σου, γιατί μου αρέσουν πολύ οι αναρτήσεις σου!!! Θα χαρώ πολύ να γίνεις αναγνώστρια στο blog που πρόσφατα ξεκίνησα. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή