Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

May & June Favourites





Κάθε φορά που προσπαθώ να θυμηθώ ποια προϊόντα αγάπησα το μήνα που μας πέρασε κάνω και μια μικρή αναδρομή στο πως ήταν αυτός ο μήνας και τι γεύση και αναμνήσεις μου άφησε. Ο Μάίος λοιπόν ήταν αρκετά κουραστικός, αλλά με υπέροχες ηλιόλουστες μέρες, οπότε μπόρεσα και έκανα τα πρώτα μου μπάνια, ενώ ο Ιούνιος ήταν λίγο πιο χαλαρός, αλλά με έναν απίστευτα τρελό καιρό που, όταν μας έκανε τη χάρη ο ήλιος και εμφανιζόταν, δεν έχανα ευκαιρία και έτρεχα στην παραλία! 

Σύμμαχός μου εκείνες τις μέρες, αλλά και για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι θα είναι η αντηλιακή κρέμα της Carroten Magic tan & protect με spf20. Είναι ένα υπέροχο προϊόν... έχει την υφή body butter που εγώ λατρεύω, περιέχει χρυσά glitter που δίνουν μια πολύ ωραία λάμψη στο σώμα κάτω από τον ήλιο, όντως επιταχύνει το μαύρισμα μου και ταυτόχρονα μου δίνει την προστασία που θέλω! Προσπάθησα να αποφύγω όσο περισσότερο γίνεται το πιστολάκι και να αφήνω τα μαλλιά μου να στεγνώνουν μόνα τους. Ενισχύοντας λοιπόν τα σπαστά μου μαλλιά και προσπαθώντας να πετύχω το beachy look που τόσο μου αρέσει, εφάρμοζα στα μαλλιά μου το L'oreal Studio line Matte & Messy Salt spray ένα πολύ ωραίο και καθόλου βαρύ προϊόν! 

Όλο το χειμώνα είχα εθιστεί σε οτιδήποτε μυρίζει βανίλια! Μόλις όμως μπήκε η άνοιξη και τα The Body Shop έβγαλαν τις καινούριες limited μυρωδιές τους, εγώ πραγματικά κόλλησα με το ροδάκινο! Πραγματικά μετανιώνω που δεν πήρα όλα τα προϊόντα της σειράς με το ροδάκινο, αλλά έχω καταευχαριστηθεί το body butter Vineyard Peach γιατί λατρεύω την πλούσια βουτυρένια υφή του, τη βαθιά ενυδάτωση που χαρίζει στο δέρμα μου και το υπέροχο άρωμά του που κρατάει όλη μέρα! Τη Luxurious Moisturizing body cream - Icing Sugar της Intermed την είχα αγοράσει μόνο και μόνο γιατί ήταν σε προσφορά 1+1 δώρο, αλλά έγινε από τις πρώτες εφαρμογές αγαπημένη μου. Είναι μια αρκετά παχύρευστη κρέμα με γλυκό άρωμα που αφήνει το δέρμα μου απλό, βελούδινο και το καλύτερο... περιέχει shimmer που κάνουν το δέρμα μου να φαίνεται υγιές και λαμπερό κάτω από το φως του ήλιου αλλά και κάτω από τα βραδινά φώτα! Υπέροχο πραγματικά! Και για να τελειώσω με τα προϊόντα σώματος, το Garnier Oil Beauty θρεπτικό scrub  μπήκε στα αγαπημένα μου λόγω της υπέροχης μυρωδιάς του που οφείλεται στα 4 έλαια που περιέχει, των μικρών κόκκων που κάνουν ελαφριά, αλλά πολύ καλή απολέπιση και στην υπέροχη μεταξένια αίσθηση που αφήνει στο δέρμα μου κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. 

Το μακιγιάζ μου κινήθηκε κυρίως στους τόνους του μπλε και του κοραλο-ροδακινί. Για το μαικιγιάζ των ματιών μου χρησιμοποίησα πολύ το μπλε Essence long lasting eye pencil - 09 Cool down, το υπέροχο τιρκουάζ από τα διπλά μολύβια Tommy G Double satin eye pencil No16 και την αγαπημένη μου παλέτα σκιών Sleek i Divine - Original, που περιέχει τόσο ωραία χρώματα ροζ, καφέ, πράσινα, μπλε, μωβ. Με έχει βολέψει απίστευτα και στα ταξίδια και η ποιότητά της είναι αξεπέραστη με βάση τη χαμηλή τιμή της! Δεν έχω λόγια για αυτή την παλέτα! Απλά υπέροχη! Στα χείλη μου όταν ήθελα κάτι ροζ επέλεγα το ενυδατικό Essence longlasting lipstick - 10 Cotton Candy,  ενώ όταν ήθελα κάτι σε απαλό ροδακινί επέλεγα το Wet'n'Wild Megalast lipcolor - Just Peachy εξίσου ενυδατικό, αλλά ματ και με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από αυτό της essence. Για τα πρωινά μου look απέφευγα τα ρουζάκια σε μορφή πούδρας και επέλεγα κάτι πιο κρεμώδες, εύκολο στη εφαρμογή που να δίνει φυσικό αποτέλεσμα και συγκεκριμένα το Erre Due Soft crayon Lip & Cheek 202

Τα νύχια μου ήταν βαμμένα τον περισσότερο καιρό με παστέλ αποχρώσεις και αυτό το πανέμορφο παστέλ γαλακτερό χρώμα της λεβάντας, το MD Professionel Selective No342 έκλεψε την καρδιά μου και γενικά όλα τα βερνίκια αυτής της εταιρείας και αυτής της σειράς με έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη με την ποιότητά τους. Αυτά ήταν τα προϊόντα που αγάπησα και χρησιμοποίησα περισσότερο τους μήνες που μας πέρασαν κορίτσια μου. Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα??

Υ.Γ: Για όλα τα προϊόντα που αναφέρω έχω links και μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από τα επίσημα site τους, κάνοντας κλικ επάνω στο όνομά τους!




17 σχόλια:

  1. με γεια σου!! πήρες πολύ ωραία πράγματα! τις κρέμες luxurious τις έχω βάλει κ εγώ στο μάτι μυρίζουν τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το tbs ροδάκινο είναι καταπληκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως απίστευτο!! Τι κρίμα όμως που δεν το βάζουν και στην κανονική τους σειρά!! :)

      Διαγραφή
  3. το scub το λατρευω...εχω βαρεθει να το λεω..πολυ ομορφα προϊοντα..ειδικα το Mega last lipcolor εχει φανταστικο χρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα που νομίζεις ότι το είδα πρώτη φορά το scrub?? Στο blog σου φυσικά και θέλησα αμέσως να το δοκιμάσω!!
      Είχες απόλυτο δίκιο σε όλα... το έχω λατρέψει!! :)

      Διαγραφή
  4. Η παλέτα είναι απλά τέλεια , υπέροχο πόστ <3
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είναι?? Έχει ότι μπορείς να χρειαστείς και για πρωινό αλλά και για ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  5. Τέλειο post!!! το Salt spray το έχω και εγώ και είναι πολύ ωραίο για ένα γρήγορο look! Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα όλα!! Ειδικά παλέτες από Sleek και κραγιόν Wet n' Wild...είναι και κατεξοχήν δικά μου αγαπημένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως έχουν ήδη γίνει και δικά μου all time αγαπημένα!! Η ποιότητα σε σχέση με την τιμή τους είναι εκπληκτική!!

      Διαγραφή
  7. Η μεγάλη μου αγάπη στα body butters είναι η φράουλα! Το ροδάκινο είναι κι αυτό τόοοσο καλοκαιρινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η φράουλα είναι όντως υπέροχη! Αλλά το ροδάκινο είναι το κάτι άλλο.....

      Διαγραφή
  8. Ποσο καλοκαιρινες επιλογες....το ποστ σου μυριζει καλοκαιρι .....χαχαχ...λατρευω και εγω τα κοραλι κραγιον.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω είναι εμφανές ότι λατρεύω το καλοκαίρι, τις μυρωδιές και τα χρώματά του!! Τα κοραλί είναι μεγάλη αγάπη αλλά εννοείται πως δεν μπορώ να αποχωριστώ και τα λατρεμένα ροζ μου καμία εποχή του χρόνου!!! :)

      Διαγραφή
  9. Πολυ ομορφο ποστ!
    Ωραιες οι επιλογες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου και χαίρομαι που σου άρεσαν!! :)

      Διαγραφή