Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Oriflame Volume Build Mascara








                                          No mascara                                                                   With Oriflame Volume Build Mascara

Η μάσκαρα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μου makeup items. Είναι το τελικό βήμα για να ολοκληρωθεί ένα μακιγιάζ ή απλά ένας τρόπος για να τονίσουμε και να αναδείξουμε τα μάτια μας. Ειδικά εγώ που έχω μικρά κουκουλωτά μάτια, ανύπαρκτες βλεφαρίδες και φοράω και γυαλιά σε καθημερινή βάση, δεν σταματάω ποτέ να αναζητώ την τέλεια μάσκαρα και πολλές φορές βρίσκω μικρούς θησαυρούς εκεί που δεν το περιμένω. Η Volume Build Mascara της Oriflame ήταν μια έκπληξη για μένα.


Πριν όμως σας πω τη γνώμη μου ας δούμε τι ισχυρίζεται η εταιρεία για αυτή τη μάσκαρα: Απλώστε πολλές στρώσεις! Η φόρμουλα VoluFlex και το βουρτσάκι Megabrush σας επιτρέπουν να επιλέξετε την ένταση που θέλετε στις βλεφαρίδες σας μέσα στην ημέρα. Η φόρμουλα παραμένει ελαστική από την πρώτη εφαρμογή μέχρι την τελευταία, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τον όγκο που θέλετε χωρίς βάρος, κομπάκια και κομματάκια που φεύγουν. Δε μουτζουρώνει.

Πραγματικά θα συμφωνήσω με όλα αυτά! Η σύστασή της είναι τέλεια, ούτε πολύ πηχτή ούτε πολύ υγρή, δεν βαραίνει καθόλου τις βλεφαρίδες όσες στρώσεις και να βάλω, δίνει όγκο, μήκος και καμπυλότητα στις μικρές μου βλεφαρίδες αλλά κάνει και τέλειο διαχωρισμό. Το βουρτσάκι της είναι αρκετά μεγάλο και τρίχινο, παίρνει όσο προϊόν χρειάζεται οπότε δεν μουτζουρώνομαι - μόνο ελάχιστα στη βάση τους συνήθως, όμως γι'αυτό δεν φταίει η μάσκαρα αλλά οι μικρές μου βλεφαρίδες - και είναι μια μάσκαρα που μπορώ να χτίσω ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλω, πιο καθημερινό ή πιο δραματικό. Τέλος αφαιρείται πανεύκολα με όποια μέθοδο ντεμακιγιάζ κι αν χρησιμοποιήσω αφού δεν είναι αδιάβροχη, οπότε μη κάνετε το λάθος να κλάψετε (από εμπειρία το λέω!!) γιατί θα μουτζουρωθείτε σίγουρα.

Στη φωτογραφία που σας δείχνω έχω βάλει δύο στρώσεις για το πρωινό μου μακιγιάζ, ενώ αν θέλω ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα μπορώ να βάλω μέχρι και τέσσερις στρώσεις χωρίς να δημιουργούνται κομπάκια ή να πέφτουν κομματάκια μάσκαρας. Και όταν λέω στρώσεις εννοώ ότι περνάω τη μάσκαρα 2-3 φορές σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων (αυτή είναι η πρώτη στρώση), τις αφήνω να στεγνώσουν λίγο και συνεχίζω με τη δεύτερη στρώση όπου τις περνάω πάλι 2-3 φορές και ούτω καθεξής.

Με λίγα λόγια αυτή η μάσκαρα με έχει ενθουσιάσει, έχει γίνει αγαπημένη μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες που τη χρησιμοποιώ non-stop και όταν μου τελειώσει σίγουρα θα την ξαναγοράσω. Εσείς την έχετε δοκιμάσει?? Ποια μάσκαρα χρησιμοποιείται αυτή την περίοδο??

  

  

14 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ ωραια .. Ενδιαφέρον πόστ.. Φιλάκια χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Stacey αγαπώ mascara κι είναι αγαπημένο καλλυντικό!! Από όσα γράφεις φαίνεται ωραίο προϊόν!! μπαίνει στη wishlist.. Τωρινή μάσκαρα: Golden Rose με το περιεργο βουρτσάκι μου διαφεύγει το όνομα και ειμαι ικανοποιημένη αρκετά αλλά περιμένω από iherb καποιες βιολογικες γτ τελειωσε.. :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ θέλω να δοκιμάσω μάσκαρα της golden rose αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά στην πόλη μου!
      Εννοείται πως θα περιμένω πως και πως review για τις μασκαρα από iherb!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  3. γενικά είμαι ευχαριστημένη από τις μάσκαρα της oriflame αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ περισσότερο την power curl,παλιότερα είχα έρωτα με τη wonder lash....τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει, θα είναι η επόμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανα δυο που είχα δοκιμάσει παλαιότερα ομολογώ πως δεν μου άρεσαν καθόλου αλλά θα τσεκάρω και αυτές που σου αρέσουν!! Η συγκεκριμένη ήταν απλά τέλεια και αξίζει σίγουρα μια δοκιμή!! :)

      Διαγραφή
    2. εν τω μεταξύ, σήμερα συνειδητοποίησα διαβάζοντας τα αγαπημένα Μαρτίου ότι και αυτήν την έχω πάρει, αλλά δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει γιατί είναι πιο βραδινή κατά τη γνώμη μου, παρόλα αυτά, είναι όντως πολύ καλή!

      Διαγραφή
  4. Ενδιαφέρων!!! δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μάσκαρα από oriflame, τώρα έχω την rocket που μου αρέσει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η rocket δεν με έχει πείσει ακόμα να τη δοκιμάσω γιατί προτιμώ τα τρίχινα βουρτσάκια από τα πλαστικά! Κι εγώ ήμουν διστακτική στην αρχή με τις μασκαρα της oriflame αλλά με εξέπληξε ευχάριστα!! :)

      Διαγραφή
  5. Δεν την γνώριζα αυτήν την μάσκαρα της oriflame .Στην επόμενη μου αγορά σίγουρα θα την προσθέσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτη φορα την είδα αυτή τη μάσκαρα και δε σου κρύβω πως μου άρεσε! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
    Επίσης, πολύ αναλυτικό το review σου, μου άρεσε πολύ!
    Μόλις έγινα μέλος στο blog σου :D
    Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Μάρω μου για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου άρεσε το ποστ μου!!
      Καλώς ήρθες στο blog μου!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  7. Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή την μάσκαρα αλλά απο την όμορφή σου παρουσίαση φαίνεται οτι έχει ωραίο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή