Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

March Favourites












Pantene Spray Λάμψης & Θερμοπροστασίας Κανονική-Χονδρή τρίχα
Είναι το μόνο σπρέι κατά της θερμότητας που έχω χρησιμοποιήσει στα μαλλιά μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν όντως κάνει δουλειά αλλά και μόνο η σκέψη ότι μπορεί να προστατεύει τα μαλλιά μου μου αρκεί. Επιπλέον έχω παρατηρήσει ότι όποτε το χρησιμοποιώ τα μαλλιά μου στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα με το πιστολάκι!

Sephora Double Duty Exfoliator + mask have it all
Είναι ένα προϊόν δύο σε ένα... είναι μια άσπρη κρέμα με μικρούς κόκκους (που κάνουν πολύ καλή απολέπιση χωρίς να γδέρνουν το δέρμα) την οποία απλώνεις στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και την αφήνεις για 5 λεπτά για να λειτουργήσει ως μάσκα. Αφήνει το πρόσωπό μου καθαρό και βελούδινο και ένα ακόμα θετικό για μένα...δεν περιέχει parabens.

Αυτό τον ορό τον λάτρεψα! Δίνει λάμψη στο πρόσωπό μου, το κάνει λείο και απαλό, κάποιες δυσχρωμίες που έχω τις μειώνει ορατά και όποτε τον χρησιμοποιώ οι πόροι μου φαίνονται μικρότεροι οπότε λειτουργεί πολύ καλά ως primer για το μακιγιάζ μου. Δεν έχω λόγια για αυτό το προϊόν!

Είναι μια μάσκαρα που χρησιμοποίησα πολύ το μήνα που μας πέρασε και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να δείτε το review εδώ.

Ένα υγρό κραγιόν που απλώνεται πολύ όμορφα στα χείλη και στεγνώνει αφήνοντας ματ τελείωμα, χωρίς όμως να τα ξηραίνει. Και το χρώμα του το λατρεύω... ένα υπέροχο σκούρο φουξ μωβ, ότι πρέπει για μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο. Διαρκεί πολλές ώρες, μεταφέρεται ελάχιστα στα φλιτζάνια και μόνο άμα φάτε μπορεί να σας φύγει.


Ένα concealer σε μορφή στυλό που φωτίζει και ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια μου, αφού δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με κύκλους και σακούλες. Η κάλυψή του είναι μέτρια οπότε αν έχετε μαύρους κύκλους θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε πρώτα το κανονικό σας concealer και από πάνω το highlighting pen για να δώσετε περισσότερη λάμψη στα μάτια σας. 

L'Oreal Rouge Caresse - 101 Tempting Lilac
Όταν ήθελα κάτι πιο απαλό και καθημερινό για τα χείλη μου έβαζα το ροζομωβάκι κραγιόν από τη σειρά Caresse της L'oreal, που θυμίζει πολύ τα lip butters της Revlon αλλά πραγματικά προτιμώ πολύ περισσότερο τα Caresse. Είναι ενυδατικά, έχουν υπέροχη ελαφριά, δροσερή υφή στα χείλη και αφήνουν ένα πολύ ωραίο φυσικό χρώμα! Έχω ήδη 4 από αυτή τη σειρά και θέλω να την εμπλουτίσω και με άλλα!

Εσάς ποια ήταν τα αγαπημένα σας το μήνα που μας πέρασε??




20 σχόλια:

  1. υπέροχα όλα τα αγαπημένα σου <3

    φιλακια χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Erre Due κραγιόν έχει φοβερό χρώμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπουκαλάκι του serum πολύ όμορφο!! Το κραγιόν της erre due καταπληκτικό χρώμα και έχει το ίδιο και σε μολύβι το οποίο έχει τρομερή σταθερότητα (το έχει μία φίλη μου και μόλις είδα το χρώμα τη θυμήθηκα, τόσο ίδια χρώματα), και το concealer φαίνεται να γράφει πολύ ωραία!! ωραία αγαπημένα :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Και σίγουρα θα ψάξω να βρω το μολύβι γιατί θα είναι τέλειο μαζί με το υγρό κραγιόν!! :)

      Διαγραφή
  4. η συγκεκριμένη μάσκαρα είναι από τις αγαπημένες μου, χρησιμοποίησες πολύ όμορφα πράγματα το Μάρτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω λόγια για τη μάσκαρα... μου αρέσει πάρα πάρα πολύ!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!! :)

      Διαγραφή
  5. Τα caresse της l oreal μου αρεσουν παρα πολυ! Εχω ενα φουξια και το υπεραγαπω!! Το concealer φαινεται τελειο! Πρεπει να το δοκιμασω! Επισης μου αρεσαν παρα πολυ οι φωτογραφιες σου :D <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Κι εμένα το πρώτο μου κραγιόν από τα caresse ήταν ένα φούξια και μετά κόλλησα και πήρα άλλα 4!! Το concealer είναι τέλειο για φως κάτω από τα μάτια να το δοκιμάσεις!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία όλα! Το υγρό κραγιον της erre due το εχω και γω! Οντως διαρκεί παρα πολλες ωρες! : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ καλά και έχω βάλει στο μάτι και κάποιες από τις καλοκαιρινές τους αποχρώσεις!! :)

      Διαγραφή
  7. Το υγρό κραγιόν Erre Due με έχει εντυπωσιάσει! Θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποιο...Και το χρώμα έχει απίστευτη απόδοση!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ να πω την αλήθεια στην αρχή δεν περίμενα να είναι τόσο καλό αλλά με έχει εκπλήξει ευχάριστα!! Και τα καινούρια καλοκαιρινά χρώματα φαίνονται εξίσου τέλεια!! :)

      Διαγραφή
  8. Το concealer το πήρα και εγώ και μου αρέσει πολύ! Τα υγρά κραγιόν της Εrre Due θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζουν σίγουρα μια δοκιμή!! Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!! :)

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραίο post!!! Μ'άρεσε η απόχρωση κραγιόν της L'oreal που έχεις επιλέξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Είναι τέλειο και πολύ γλυκό χρωματάκι για κάθε μέρα!!

      Διαγραφή