Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

November Favourites

Γεια σας κορίτσια μου!!

Ο μήνας που τώρα τελειώνει μου έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Είχε τα πάνω του και τα κάτω του, τα απρόβλεπτα και τις εκπλήξεις του,τους τσακωμούς του, τη γκρίνια του αλλά και τις τρυφερές στιγμές του, τη γρίπη του (που είναι και της εποχής!) και τα ευχάριστα του γιατί επισκέφθηκα φίλους και μέρη απ'το παρελθόν που είχα πολύ καιρό να συναντήσω. Και τελικά το συμπέρασμα.... όλα γύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν!!

Οπότε όπως καταλαβαίνετε το μακιγιάζ ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε αλλά επειδή είμαι και εθισμένη (ναι το δηλώνω!) μου ήταν αδύνατο να μη βαφτώ καθόλου. Παρακάτω θα σας δείξω λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο μέσα στο Νοέμβριο. Ας ξεκινήσουμε...

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Supersoft Cream & Oil Σαμπουάν από τη Schwarzkopf Review

Γεια σας κορίτσια μου!

Την τελευταία φορά που πήγα στο σουπερμάρκετ ήμουν αποφασισμένη να δοκιμάσω το συγκεκριμένο σαμπουάν μόνο και μόνο από τη διαφήμιση στην τηλεόραση γιατί μου άρεσε πολύ η ιδέα ενός σαμπουάν που περιέχει argan oil και που είναι κατά της ψαλίδας. Οπότε με το που το είδα στο ράφι το άρπαξα!

Ας πούμε όμως πρώτα λίγα λόγια για το τι κάνει αυτό το σαμπουάν. Το νέο Suprsoft κρεμώδες σαμπουάν, για ταλαιπωρημένα ή με ψαλίδα μαλλιά, με Agran Oil και Άνθη Βανίλιας διεισδύει βαθιά και αναγεννά την τρίχα διότι περιέχει πρωτεΐνη εντατικής περιποίησης, μια καινοτομία από τον Schwarzkopf. Πιο συγκεκριμένα:
1) Επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και μειώνει το σπάσιμο της τρίχας
2) Θωρακίζει την τρίχα και επανορθώνει την ψαλίδα
3) Δίνει στα μαλλιά περισσότερη αντοχή, απαλότητα και λάμψη
4) Το Argan Oil είναι από τα πιο πολύτιμα έλαια στον κόσμο, γνωστό για τις περιποιητικές του ιδιότητες (περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά για την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόληψη της αφυδάτωσης)
5) Έχει μαγευτικό πιπεράτο άρωμα ανατολής
6) Για ολοκληρωτικά ανανεωμένα, υγιή μαλλιά με έντονη λάμψη

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Colors of the Rainbow Tag

Γεια σας κορίτσια μου!

Πρέπει αρχικά να σας πω ότι λατρεύω να παρακολουθώ tag βίντεο στο youtube!
Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου το καλοκαίρι που μας πέρασε και σκέφτηκα γιατί να μη το κάνω κι εγώ στο blog μου??

Σε αυτό το tag λοιπόν έχουμε τα χρώματα του ουράνιου τόξου και δυο επιπλέον και πρέπει να βρούμε προϊόντα ή συσκευασίες προϊόντων στη συλλογή μας που να ταιριάζουν σε κάθε ένα χρώμα. Τα χρώματα είναι τα εξής : κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, indigo(σκούρο μπλε-μωβ),
μωβ/βιολετί, ροζ και πολύχρωμο. Δεν περιοριζόμαστε μόνο σε προϊόντα ομορφιάς αλλά και σε ρούχα ή αξεσουάρ ή ακόμα και σε φαγητά αν θέλετε!

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Korres Professional Liquid Eyeliner Review

Γεια σας κορίτσια μου!


Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου eyeliner αυτό τον καιρό που δεν είναι άλλο από το Professional liquid eyeliner του Korre στο 01 Black από τη σειρά Black Volcanic Minerals. Δεν έχω αρκετά καλά λόγια για αυτό το προϊόν..... είναι απλά φανταστικό!!! 



Όπως αναφέρεται και στο site της εταιρείας είναι ένα eyeliner το οποίο έχει εντυπωσιακό χρώμα, στεγνώνει γρήγορα χωρίς να δημιουργεί μουντζούρες ενώ δεν ξεθωριάζει.  Εξαιρετικά σταθερό υγρό eyeliner που υπογραμμίζει τέλεια τα μάτια. Εύκολο και ακριβές στην εφαρμογή, στεγνώνει πολύ γρήγορα προσφέροντας γεμάτο και σταθερό μαύρο χρώμα. Ως κύρια συστατικά του έχει τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία, ceramides, pearl powder, κερί μέλισσας και βιταμίνες Ε & C. 







Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

It's a haul!!

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες αγορές που έκανα τον τελευταίο καιρό κυρίως μέσα στο δεκαήμερο εκπτώσεων του Νοεμβρίου.
Η αλήθεια είναι πως το μόνο που ήθελα να πάρω ήταν το Double Wear Stay-in-Place Makeup της Estee Lauder το οποίο και τελικά δεν πήρα γιατί παρασύρθηκα και αγόρασα ένα σωρό άλλα προϊόντα.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μια καινούρια αρχή... και μια δεύτερη καινούρια αρχή...

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα 2,5 χρόνια πριν....

Δεν έχω ιδέα πως να ξεκινήσω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια....
Με λένε Αναστασία, είμαι 25 χρονών και ζω σε μια επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα. Προς το παρόν δεν εργάζομαι και ζω ακόμα με τους γονείς μου! Φυσικά αυτό δεν με σταμάτησε ποτέ! Συνεχίζω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι το γράψιμο το οποίο με απελευθερώνει γιατί αποτυπώνω στο χαρτί σκέψεις που υπάρχουν μόνο μέσα στο μυαλό μου. Άλλο ένα είναι το να περιποιούμαι τον εαυτό μου... Το να κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου και να προσπαθώ να αξιοποιώ ό,τι έχω στη ντουλάπα μου για να δημιουργώ καινούρια look μου δίνει απίστευτη χαρά και αυτοπεποίθηση! Και εδώ που τα λέμε σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της???